2777
2789
اره منم درد داشتم ولی برا پریود شدنت زودع که. من حتی دردای شدیدتر از پریودی تا ماه اول داشتم

امروز روز چهارمه و من باز درد دارم تقريبا ماههايي كه اقدام كردم و نشدم درد هام همين شمل رو داشت😢😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره منم درد داشتم ولی برا پریود شدنت زودع که. من حتی دردای شدیدتر از پریودی تا ماه اول داشتم

منم روز 6 انتقال هستم ولی تقریبا از روز سوم درد پریودی دارم شبا تا صبح بیشتره روزا کمتر، سه تا جنین 5روزه انتقال دادم امیدوارم منم مثل شما باردار بشم😶😶😶

خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
منم روز 6 انتقال هستم ولی تقریبا از روز سوم درد پریودی دارم شبا تا صبح بیشتره روزا کمتر، سه تا جنین ...

انشالله حامله ای عزیزم. تازه شجا جنینات ۵روزن ی قدم‌جلوتری .

برا سلامتی ❤پسرم❤ی صلوات بفرستید😙

من دیشب درد داشتم روز هشتم انتقالم بود  تقریبا پنج دقیفه طول کشید یکم پایینتر از نافم بطرف راست بود از میتونه باشه یکم لک داشتم فوری شیاف و سه تا کرد دکتر دوفاستون سه تا کرد گفت تا سه روز انوکسوپارین هم نزن

سلام مریم جان، خوبی؟ من هیچی فعلا، انشاالله پس فردا میرم آزمایش، خیلی ام دل درد پریودی دارم😔

انشالله مثبتی والا من ایندفعه علایمم خیلی عجیبه  شب از درد نتونستم بلند شم از جام ولی ران پاهام درد داره مثل درد پری لک هم که دارم منظور میرم دسشویی رگه های از خون قهوهای نیبینم خیلی کم  با وجود اینهمه دارو ادم نباید پریود بشه سه تا شیاف سهتا دوفاستون شیش تا استرادیول

انشالله مثبتی والا من ایندفعه علایمم خیلی عجیبه  شب از درد نتونستم بلند شم از جام ولی ران پاهام ...

توکل به خدا

ولی اینجا اکثرا لک داشتنو مثبت شدن، بخاطر دلگرمیت نمیگما خودت تاپیکارو بخونی متوجه میشی عزیزم

چقدر زیاد استرادیول داری، من از اول سه تا داشتم بعداز انتقالمم همون سه تا رو میخورم

خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...