الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اره منم درد داشتم ولی برا پریود شدنت زودع که. من حتی دردای شدیدتر از پریودی تا ماه اول داشتم
منم روز 6 انتقال هستم ولی تقریبا از روز سوم درد پریودی دارم شبا تا صبح بیشتره روزا کمتر، سه تا جنین 5روزه انتقال دادم امیدوارم منم مثل شما باردار بشم😶😶😶
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
اره منم درد داشتم ولی برا پریود شدنت زودع که. من حتی دردای شدیدتر از پریودی تا ماه اول داشتم
من دیشب درد داشتم روز هشتم انتقالم بود تقریبا پنج دقیفه طول کشید یکم پایینتر از نافم بطرف راست بود از میتونه باشه یکم لک داشتم فوری شیاف و سه تا کرد دکتر دوفاستون سه تا کرد گفت تا سه روز انوکسوپارین هم نزن
سلام مریم جان، خوبی؟ من هیچی فعلا، انشاالله پس فردا میرم آزمایش، خیلی ام دل درد پریودی دارم😔
انشالله مثبتی والا من ایندفعه علایمم خیلی عجیبه شب از درد نتونستم بلند شم از جام ولی ران پاهام درد داره مثل درد پری لک هم که دارم منظور میرم دسشویی رگه های از خون قهوهای نیبینم خیلی کم با وجود اینهمه دارو ادم نباید پریود بشه سه تا شیاف سهتا دوفاستون شیش تا استرادیول