2777
2789
عنوان

اومدم مطب نازایی منشیه مسخرم کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 465 بازدید | 39 پست
خب راست میگه تا ۲۵ صبر کن چه عجله ایه

بعضیا ذخیره تخمدانشون کمه و فرصت صبر کردن ندارن

در کل همونطور که نباید به هیچ زوجی گفت چرا بچه دار نمیشی کی میخوای بچه دار بشی به زوجی هم که تصمیم دارن بچه بیارن حق نداریم بگیم چرا چون تصمیم شخصی و متعلق به خودشون هست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب راضی هستی؟

ای یو ای کردم و باردار شدم ولی مشکل داشت سقط کردم

20 ساله بودم که طبیعی باردار شدم آره راضیم گلم

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

بعضیا ذخیره تخمدانشون کمه و فرصت صبر کردن ندارندر کل همونطور که نباید به هیچ زوجی گفت چرا بچه دار نم ...

دمت گرم

من همین الآنم ک شروع کردم و نشده نگرانم

اگه میزاشتم چند سال دیگه بگذره که هیچی

یکی از اشناهای خاله ام منشی دکتر هست خیلی هم ادم عوضی ای هست یه عالم خلاف میکنه تو خیابون بعد تا پل ...

من یاد دختر خاله آمپول زنم انداخت خدایا هروقت یادش می افتم می خوام خودمو با سگگ مانتو اعدام کنم آخه سر مگس تو چ علمی داری 😁😁😁😁

زندگی‌رو نفسی ارزش غم‌خوردن‌نیست 💕💕💕ان قدر سیر بخند تا ک‌ ندانی غم‌چیست💕💕💕

خدایی مسخره ام داره منم بودم خودمو کنترل نمی کردم

تاپیک آخرمو گزارش بزنید لطفا زدید لایک کنید ممنون 🌸 دارم از سایت میرم اگه می شناسینم تو تاپیکای خودم نصیحتی چیزی دارید بهم بکنید اگه جایی حس کردید اشتباه می کنم یا اخلاق بدی دارمم بهم بگید و این که هر چی حس کردید راجع بهم بگید انتقاد پذیرم 🌸 مروگر گردو نصب کنید انقد مقاومت برای نصب یه برنامه غیر منطقیه. اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦‍♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین