من یاد دختر خاله آمپول زنم انداخت خدایا هروقت یادش می افتم می خوام خودمو با سگگ مانتو اعدام کنم آ ...
فکر کن ادم هر چقدر سواد داشته باشه خودشو بیسواد میدونه بعد ادمای بیسواد تو همه چی ادعا دارن
دخترخالمم دیپلم بود منشی بیمارستان بود چهار تا داروی اسهال بلد بود مامانم هر چی سوال داشت ازش میپرسید حالا من خودمو میکشتم که عمو جون این ادم سواد نداره تخصص نداره میگفت نه تو بیمارستان بوده ده پونزده سال
اگر وقتشو نداری دست نگه دار، بچه وقت و انرژی میخواد مخصوصا دو سال اول زندگی ش، نگران نباش اگر تنبلی تخمدان داری باردار میشی چیزی نیست که بخوای بترسی و بخاطرش بی موقع بچه دار بشی
اگه 9 ماه اقدامی و نشده حتما پیگیر شو تا حل بشه البته من 3 تا بچه دارم و همه نا خواسته بودن لا مصب خیلی قوی بودم 20 سالگی اولی اوردم ولی اصلا بچه نمیخواستم تا 5 یا 6 سال تو بچه سوم هم بستم یعنی نمیبستم 10 تا ردیف میکردم به امید خدا مشکلی نباشه و زود بچه دار بشی
تاپیک آخرمو گزارش بزنید لطفا زدید لایک کنید ممنون 🌸 دارم از سایت میرم اگه می شناسینم تو تاپیکای خودم نصیحتی چیزی دارید بهم بکنید اگه جایی حس کردید اشتباه می کنم یا اخلاق بدی دارمم بهم بگید و این که هر چی حس کردید راجع بهم بگید انتقاد پذیرم 🌸 مروگر گردو نصب کنید انقد مقاومت برای نصب یه برنامه غیر منطقیه. اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین
فکر کن ادم هر چقدر سواد داشته باشه خودشو بیسواد میدونه بعد ادمای بیسواد تو همه چی ادعا دارندخترخالمم ...
بخدا اگع دروغ بگم ای کاش تو دختر خاله ی منو می دیدی یعنی متخصص ک چ عرض کنم فوق تخصص وجراح وپرفسور این همه ادعا ندارن ک این خان آباد داره ۵۰ میلیون فقط دماغشو عمل کرد حالا نون خوردنم ندارن نمیدونم لباشو باد داده دای آخرین باری ک باهاش صحبت کردم حالم بد شد گفتم جمعه ها تعطیلی گفت آره عزیزم درمونگاه دست من گفتم آره ارواح عمت🤮🤮🤮🤮 درحالی ک خواهر بدبخت منم تو ی درمونگاه دیگع کار میکنه کار همینو میکنه هشتتش گروه نهشه این ب کنار چندتا از فامیلای دیگرون پرستار واقعی آن بنده خدا درس خوندن اون بیچاره با حقوق ومزایای بهتر وبیشتر این قدر ادعا ندارن
زندگیرو نفسی ارزش غمخوردننیست 💕💕💕ان قدر سیر بخند تا ک ندانی غمچیست💕💕💕