2777
2789
عنوان

خواهرشوهرام

| مشاهده متن کامل بحث + 2899 بازدید | 201 پست
من که ندارم ولی خداییش ی ساعتم تلویزیون نمیبینم اینقد حالم بهم میخوره از برنامه هاشون.

بنظرم یه هفته ایی جمعش کن و بگو ک بخاطر بچت جمع کردی...وقتی از سرشون افتاد ک نیان دوباره نصب کن ولی نگو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ماهوارت و جمع کن همین 

یه مدت جمعش کن تا از سرشون بیافته 

زن طلاییست که عاشق شدنش اجباریست ، همچو برگیست که گریان شدنش اخطار است ، مثل ماه است که در پرده  شب الماس است ، همچو خورشید زیبا شدنش تکرار است . 
پس معلومه به روشون خنديدي،، يه كم باهاشون سروسنگين باش. يه شب بگو سرم درد ميكنه، يه شب دل درد يا بدخ ...

این کارم کردم.دخترمو بردم اتاق بخابونم.برنامه رو تا اخر دیدن رفتنی اومدن اتاق خداحافظی کردن.رفتم تو هال استکان چایی سرجاش.از همه بدتر میرن بالشت از تو کمد میارن تا دراز بکشن.شوهرمم داشت جمع و جور میکرد

دخترم همه زندگیمه.بدون نسیمم هیچم.دخترم عاشقتم
هر شب که نمیشه بیان.چایی و تخمخ میخورن اشغال هارو واسه من میذارن.بعد دختر من بداخلاقه دور و برش شلوغ ...

به شوهرت بگو بهشون بگه برید هونه بابا ببینید تنها راهش همینه عحب پرروهایی هستن شما را ساده گیر اوردن 

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
این کارم کردم.دخترمو بردم اتاق بخابونم.برنامه رو تا اخر دیدن رفتنی اومدن اتاق خداحافظی کردن.رفتم تو ...

وااااا راستش اینا فکر کردن خیلی زرنگن 

زیادی خوب نباش ، داستان میشه   

اقا من میگم اصلا ماهوارتو جم نکن

با این خواهرشوهر پررویی ک داری باید پرروبازی دربیاری چطور تا الان ساکت موندی خدا میدونه

بگو من معذبم نمیتونم ب خونه برسم برید خونه پدرجون برنامه رو ببینید

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫
این کارم کردم.دخترمو بردم اتاق بخابونم.برنامه رو تا اخر دیدن رفتنی اومدن اتاق خداحافظی کردن.رفتم تو ...

شوهرت نظرش چیه ؟

باید ماهواره را جمع کنید و مستقیم بگید دردسر داشت حمعش کردیم ناراحتم نباشید اگر ناراحت شدن بدرک

خونتونم ميشه عوض كنيد، ازين سر شهر بريد اون سر شهر،،،ديگه خيلي  بايد بيكار باشن كه بازم هر روز اينهمه مسافتو بكوبن بيان واسه ديدن يه ساعت برنامه

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
هفت ماهشه

یا حسین خدا ازشون نگذره خیلی سخته با بچه ۷ ماهه

حتما به شوهرت بگو یه فکر ی بکنه یا بگه نیان یا بهشون خبر بده ماهواره را جمع کردیم

خونتونم ميشه عوض كنيد، ازين سر شهر بريد اون سر شهر،،،ديگه خيلي  بايد بيكار باشن كه بازم هر روز ...

وااا خاک عالم بخاطر چند تا ادم پررو خونه که عوض نمیکنن باید بهشون بگن نیان