2777
2789
عنوان

خواهرشوهرام

| مشاهده متن کامل بحث + 2899 بازدید | 201 پست
شوهرت نظرش چیه ؟ باید ماهواره را جمع کنید و مستقیم بگید دردسر داشت حمعش کردیم ناراحتم نباشید اگر نا ...

شوهرمم راحت نیست ولی میگه نمیتونم بگم نیان چون از شوهرم خیلی بزرگترن و شوهرم بچه کوچیک خونست.اخرش باید جمع کنم ماهواره رو یا خواستن بیان الکی بگم ماهواره رو جمع کردین و هر وقت اونا خونمون بودن از برق بکشم 

دخترم همه زندگیمه.بدون نسیمم هیچم.دخترم عاشقتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این کارم کردم.دخترمو بردم اتاق بخابونم.برنامه رو تا اخر دیدن رفتنی اومدن اتاق خداحافظی کردن.رفتم تو ...

برو خونه مامانت تلفن رو جواب نده بعد بگو سايلنت بود..كلا تلفن خونه رو هم جواب نده.موبايل ها هم سايلنت راحت كن خودتو

این نیز بگذرد❤️
وااا خاک عالم بخاطر چند تا ادم پررو خونه که عوض نمیکنن باید بهشون بگن نیان 

والا اينجور آدما چاره براي كسي نميزارن كه

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
اونشب خواهرشوهرم میگفت چقدر خونت بهم ریختست صبحها چکار میکنی.شوهرمم جوابشو داد گفت خانمم بچه کوچیک د ...

خاک برسرشون...چرا وقنی خوبی بعضیا سوارت میشن...مطمن باش که اگه سرسنگین باشی ارزشت بالاتره...منم یه جاباهاشون هستم..امافقط یه خواهرشوهر دارم..که اونم وقتی میرم بالا انتظار داره همهههه کارهارو من بکنم لم بده باگوشیش بازی کنه...منم دیگه بالا نمیرم...شام زو میگم خوردم وقتیمیرم بالا...به این نتیجه رسیدم نباید خوب بود نباید بد بود...فقط راحت باش به خودت احترام بذار..امشب که میان برو خونه ی مادرت شام کلیداتم نده...چه خوب باشی چه بد باز نمیپسندنت...پس هرکاری پلت میخواد بکن

خونتونم ميشه عوض كنيد، ازين سر شهر بريد اون سر شهر،،،ديگه خيلي  بايد بيكار باشن كه بازم هر روز ...

قزوینم.از این سر شهر تا اون سر شهر نیم ساعته  

شوهرمم راحت نیست ولی میگه نمیتونم بگم نیان چون از شوهرم خیلی بزرگترن و شوهرم بچه کوچیک خونست.اخرش با ...

امشب میان؟زنگ بزن بگو ماهوارع رو جم کردم

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫

بخدا اشتباه ميكني 

هرچي مظلوم بگيري و كنار بياي تو موارداي بعدي هم سوارت ميشن با عرض معذرت

بگوووو ببخشيد من نميتونم هر هفته چند شب اينجوري بياييد رو سر من آوار بشيد بخاطر ي برنامه بي ارزش

ب برنامه ها هودم نميرسم دوس دارم اون ساعت خونه اروم باش ك بچمم عادت نكنهه 

خيلي هم دوستون دارم اما اين رويه رو نميتونمم تحمل كنمم ناراحتي هم نداره چون هركسي تو زندگيش بايد مديريت زندگيش و ب دست بگيره و ي سري مسائل و صلاحش و جور ديگه ميبينه

پس يا ماهواره رو ببريد براخودتون نصب كنيد يا بريد خونه پدرتون ببينيد

همسرم مردي عاشق و فهميده است،او مرا خط ب خط بلد است و ميداند با احساسات زنانه ام چگونه رفتار كند،،در حالت ارام مرا گنجشك خيلييي كوچولو ميداند و هر وقت عصبي باشم مرا فايتر ماهي صدا ميكند ،،تمام دغدغه ذهنيش،،ارامش روح من است،گاهي بانو بزرگوار خطابم ميكند و خودرا مردي مديون به من،،،گاهي از ارزوهايي ك برايم دارد سخن ميگويد،انقدر با هيجان مانند پسرك ده ساله ك همه او را مرد خانه صدا ميكنند ،،مرد من خيلي صميميت را بلد است ،مهرباني را بلد است،سخاوت را بلد است،مرد من با هوس بيگانه است و عشق را كاملاً بلد است،او با خشونت عليه زنان چه كلام و چه رفتار ب طور جدي و محكم بيگانه است،،مرد من يك مرد است اما نه يك مرد معمولي نه يك مرد متعصب و نه يك مرد تظاهر گر و نه يك مرد ريا كار،،،تمام فعل و انفعالات مرد من با روح و جسمش عجين است،،،دوستت دارم مرد واقعي من ،،قهرمان زندگيم ،تمام زنان سرزمينم ارزوي چنين مردي با چنين باور فكري و  عملي را دارند❤️خداراشكر چنين مردي،معشوق هميشگي زندگي من است❤️
شوهرمم راحت نیست ولی میگه نمیتونم بگم نیان چون از شوهرم خیلی بزرگترن و شوهرم بچه کوچیک خونست.اخرش با ...

اگر نمیگن خودمون میایم وصل میکنیم یا بده ببریم واس خودمون 

حتما جمعش کن بابا بگو جمع کردیم ناراحتم بشن ابدا مهم نیست

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
بخدا اشتباه ميكني  هرچي مظلوم بگيري و كنار بياي تو موارداي بعدي هم سوارت ميشن با عرض معذرت بگ ...

من میگم بجا اینهمه توضیح دادن یه کلام بگن‌ماهواره دردسر داشت جمعش کردیم 

مختصر و مفید 

این حرفها هی حرف میاره و فتنه میشه

در هردو صورت ناراحت میشن ولی اون حرفها را اگر بزنه هی چیزی از توش درمیارن

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
این سر خوشها چند تا ان؟؟

6نفرن.حالا اونشب اون یکی خواهر شوهرم از شهرستان اومده بود خونه باباش.دیدم اونم باهاشونه گفت جمعتون جمع بود منم اومدم.پسرشم دوسالشه تمام اتاق دخترمو بهم زد