2777
2789
عنوان

خواهرشوهرام

| مشاهده متن کامل بحث + 2899 بازدید | 201 پست
براشون ماهواره بخر😂😂😂 نه نخر. چیه بابا چرت و پرت میذاره همش میتونی زراشون ضبط کنی

خخخخخخ عاشقتم

هر روز واسه مادرای منتظر دعا میکنم. مثل نمازی که نمیذارم قضا بشه. خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن. خدایا فقط از خودت میخوام نه هیچ کس دیگه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شبی یه ساعت یه برنامه رو خونه داداش دیدن هیچی از زن داداش کم نمیکنه،،چی بگم والا آخر الزمانه

مجردی؟ سخته . آدم همیشه یه فرم نیست . حریم براشون نمونده که هروز هروز. تنها هم نیستن که با خانوادن . 

مهربان باشیم. با خودمان با پرندگان حیوانات با گلها و درختان با زمین با سالخوردگان و کودکان دنیا زیباتر میشود
خودم که اصلا دوست ندارم.اون اولا جالب بود الان مسخرست

من بودم ماهواره رو جمع میکردم میگفتم به این نتیجه رسیدم ماهواره خوب نیس. والا

بعدا که از سرشون افتاد اگه خودت خیلی دوسداری وصل کن

هر روز واسه مادرای منتظر دعا میکنم. مثل نمازی که نمیذارم قضا بشه. خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن. خدایا فقط از خودت میخوام نه هیچ کس دیگه
شبی یه ساعت یه برنامه رو خونه داداش دیدن هیچی از زن داداش کم نمیکنه،،چی بگم والا آخر الزمانه

هر شب که نمیشه بیان.چایی و تخمخ میخورن اشغال هارو واسه من میذارن.بعد دختر من بداخلاقه دور و برش شلوغ باشه اذیت میکنه

دخترم همه زندگیمه.بدون نسیمم هیچم.دخترم عاشقتم
ما هم سره اکادمی گوگوش مشکل داشتیم رفتم از بالا سوییچ رو قطع کردم😂😂😂

منم سر اوکیا این مشکلو داشتم😐 من خود دستگاهو باز کردم یکی از لحیماشو باز کردم کار نکرد 😆

پسرم خوش اومدی به زندگی من و بابایی

یا ماهواره رو جمع کن بگو به خاطر بچم. یا اگه نمیتونی کاری کنی نیان وقتی میان یه چایی بیسکویت بذار جلوشون هرشب هرشب پذیرایی نمیخواد که. سخت نگیر برو به کارات برس

مهربانوی عزیز نمیگویم که میز آرایش نداشته باش، اما میگویم حداقل از میز تحریرت بزرگتر نباشد! نمیگویم لوازم آرایش نخر اما میگویم حداقل کتاب هم بخر.نمیگویم دل نبند، عاشق نشو و به خاطر عشقت فداکاری نکن، بلکه می گویم عاشق خوب کسی شو، به کسی دل ببند که این عشق را ، این صمیمیت روحانی راخوب بشناسد و بفهمد.نمیگویم هرماه موهایت را به روز رنگ نکن، اما یادت نرود دانش و سوادت را هم به روز کنی. نمیگویم کمد لباست پر از لباسهای متنوع نباشد می گویم کتابخانه ات بزرگتر باشد.نگذار هیچ ابزاری را مثل اسباب بازی دورت بریزند تا با انها سرگرم شوی و نفهمی در جهان چه میگذرد. اندیشه ات را نفروش