2777
2789
عنوان

خواهرشوهرام

| مشاهده متن کامل بحث + 2899 بازدید | 201 پست

من با ماهواره اصلا مخالف نیستم دوست دارم اما توصیا میکنم بچه کوچیک داری دیگه جمعش کن.واعا از تو دوستان و آشنایان و بچه های شاگردام تاثیرات بدشو که کودک یاد میگیره زیاد دیدم. نوه عمم دختره ۴ سالس پسر خوارمو که ۵ سالشه برده بود تو اتاق لباشو میبوسید  معذرت میخوام  زبون میزد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب چیکار کنیم😂😂من خودم خواهرم وقتی ماهواره نصب کردیم واقعا روش تاثیر داش فک کنم 3 سالش بود و هی ف ...

من که ندارم ولی خداییش ی ساعتم تلویزیون نمیبینم اینقد حالم بهم میخوره از برنامه هاشون.

هر روز واسه مادرای منتظر دعا میکنم. مثل نمازی که نمیذارم قضا بشه. خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن. خدایا فقط از خودت میخوام نه هیچ کس دیگه
خب پذیرایی نکن.وقتی هر شب میان.بگو من خسته ام بچه نزاشتخ بخوابم.برو بخواب.بلکه معذب بشن نیان

اره یکی دو بار اینطوری کن بگو صداشم کم کنین نمیتونم بخابم

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫
چن بار شام برو خونه ی مامانت ..تا ادب شن...

ميگه گفتم ،،،،بهش گفتن ميايم پس كليد رو ازت بگيريم

همسرم مردي عاشق و فهميده است،او مرا خط ب خط بلد است و ميداند با احساسات زنانه ام چگونه رفتار كند،،در حالت ارام مرا گنجشك خيلييي كوچولو ميداند و هر وقت عصبي باشم مرا فايتر ماهي صدا ميكند ،،تمام دغدغه ذهنيش،،ارامش روح من است،گاهي بانو بزرگوار خطابم ميكند و خودرا مردي مديون به من،،،گاهي از ارزوهايي ك برايم دارد سخن ميگويد،انقدر با هيجان مانند پسرك ده ساله ك همه او را مرد خانه صدا ميكنند ،،مرد من خيلي صميميت را بلد است ،مهرباني را بلد است،سخاوت را بلد است،مرد من با هوس بيگانه است و عشق را كاملاً بلد است،او با خشونت عليه زنان چه كلام و چه رفتار ب طور جدي و محكم بيگانه است،،مرد من يك مرد است اما نه يك مرد معمولي نه يك مرد متعصب و نه يك مرد تظاهر گر و نه يك مرد ريا كار،،،تمام فعل و انفعالات مرد من با روح و جسمش عجين است،،،دوستت دارم مرد واقعي من ،،قهرمان زندگيم ،تمام زنان سرزمينم ارزوي چنين مردي با چنين باور فكري و  عملي را دارند❤️خداراشكر چنين مردي،معشوق هميشگي زندگي من است❤️
بدبختی اینجاست پدرشوهرم ماهواره داره ولی نمیرن خونه پدرشون میان خونه ما

پس معلومه به روشون خنديدي،، يه كم باهاشون سروسنگين باش. يه شب بگو سرم درد ميكنه، يه شب دل درد يا بدخوابي بچتو بهونه كن، بهواي خوابوندن بچه برو تو اتاق و تا رفتنشون بيرون نيا،، بايد نشون بدي كه وقتي كه هستن راحت نيستي تا بفهمن

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
نمیرم تا اونا بفهمن که نباید هر شب بیان

میخواستن بفهمن ک تا الان فهمیده بودن بعضیا سرتق تر از این حرفان  ما مادرشوهرم تو یه ساختمونیمم نصف سالو پیش مان اینا یه شب در میون میومدن شب نشینی اخرش برمیگردن میگن شما از رفتو امد خوشتون نمیاد دیگه نمیدونم چیکار باید بکنن راضی بشن

صحبت یه ساعت نیست اذم وقتی بدونه قرار یکی بیا د خونش حتی 5 دقیقه مجبوره امادت باشه چع خودش چه خونش و ...

اونشب خواهرشوهرم میگفت چقدر خونت بهم ریختست صبحها چکار میکنی.شوهرمم جوابشو داد گفت خانمم بچه کوچیک داره همین که به بچه برسه برای من کافیه

دخترم همه زندگیمه.بدون نسیمم هیچم.دخترم عاشقتم
اونشب خواهرشوهرم میگفت چقدر خونت بهم ریختست صبحها چکار میکنی.شوهرمم جوابشو داد گفت خانمم بچه کوچیک د ...

اقا خونش حلاله این خواهرشوهرت

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫

دوستم روك و راست فقط 

بخاي فيلم بياي ميشينن مسخرت ميكنن

ولي وقتي روك و پررو باشي كسي جرات نداره دربارتم حرف بزن 

همسرم مردي عاشق و فهميده است،او مرا خط ب خط بلد است و ميداند با احساسات زنانه ام چگونه رفتار كند،،در حالت ارام مرا گنجشك خيلييي كوچولو ميداند و هر وقت عصبي باشم مرا فايتر ماهي صدا ميكند ،،تمام دغدغه ذهنيش،،ارامش روح من است،گاهي بانو بزرگوار خطابم ميكند و خودرا مردي مديون به من،،،گاهي از ارزوهايي ك برايم دارد سخن ميگويد،انقدر با هيجان مانند پسرك ده ساله ك همه او را مرد خانه صدا ميكنند ،،مرد من خيلي صميميت را بلد است ،مهرباني را بلد است،سخاوت را بلد است،مرد من با هوس بيگانه است و عشق را كاملاً بلد است،او با خشونت عليه زنان چه كلام و چه رفتار ب طور جدي و محكم بيگانه است،،مرد من يك مرد است اما نه يك مرد معمولي نه يك مرد متعصب و نه يك مرد تظاهر گر و نه يك مرد ريا كار،،،تمام فعل و انفعالات مرد من با روح و جسمش عجين است،،،دوستت دارم مرد واقعي من ،،قهرمان زندگيم ،تمام زنان سرزمينم ارزوي چنين مردي با چنين باور فكري و  عملي را دارند❤️خداراشكر چنين مردي،معشوق هميشگي زندگي من است❤️