2777
2789
عنوان

لعنت به دل سیاه بعضی آدما

209 بازدید | 35 پست

صبح دوستم دعوتم‌کرده بود خونشون برای صبحانه

قرار بود چندتا از دوستای مشترک و یکی از دوستای باشگاهش هم باشن. بعد همه شروع کردن از زندگی و اینا گفتن

بعد بین صحبتا دوست باشگاه دوستم که سنش هم بیشتر از من بود(۳۲ سالش بود و من ۲۶ سالمه) گفت تو کی ازدواج کردی که دوتا بچه داری و...

.منم داستان ازدواجمو گفتم. گفتم تو ۲۱ سالگی ازدواج کردیم و ازدواجمونم سنتی بود. بعد باهم کار‌کردیم و خونه و‌ماشین خریدیم و... برگشت گفت اوا تو و شوهرت هم سن و سالید؟

گفتم آره پنج ماه فاصله سنی داریم.

برگشت رک‌گفت اشتباه کردی عزیزم. این زندگی عاقبت نداره

هستید باقیشو بگم؟

اره

مروگر گردو نصب کنید انقد مقاومت برای نصب یه برنامه غیر منطقیه. اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦‍♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا لعنتش کنه به اون چه مربوطه جوابشو ندادی

هر کسی راجبه ریزش مو سوالی داره لطفا منو تگ کنید کمکش کنم من با وجود تیروئید کم کار ریزش موهامو به حداقل ترین حالت ممکن دراوردم در مورد عفونت واژن م سوالی دارید راهنمایی کنم ۱۰ ساله متاهلم به غیر از یک بار عفونت نداشتم که با ابن روش به طور کامل درمان شدم و هرگز تکرار نشد 

گفتم چرا؟ گفت‌عزیزم الان خوشگلی. زنا زودتر از مردا از قیافه میفتن. ده سال دیگه‌اون اول چهل چهلیشه تو پوستت داغون شده، اندامت خراب شده. یهو میبینی رفته یکی دیگه صیغه‌کرده هرچی تو‌جمع‌کردی داره برای اون خرج‌میکنه

گفتم همسر من اصلا اینطوری نیست. 

برگشت گفت الان ابنطوری فکر میکنی. الانم واسه پولته که میخوادت. 

گفتم من پولی ندارم. دیگه سه سالی هست سرکار نمیرم. اون حقوق میگیره میاره دو دستی تقدیم میکنه به من. یه ماشین داره یه خونه که ماشین به نام منه و خونه نصف نصف به نام هردومون. 

اهل این مسخره بازیا بود که هیچی به نامم نمیزد. 

قهقهه زد گفت پس بگووو. از الان یکی زیر سر داره. همه چی رو هم به نامت کرده که به چیزی شک نکنی.

دوستامم طفلک هی طرف منو میگرفتن. میگفتن اصلا شوهر این این مدلی نیست. زبونتو گاز بگیر ولی مگه ول میکرد.

میگفت بشینید ببینید دیگه... ده سال دیگه طلاق نگرفت.بدبخت نشد هرچی خواستید به من بگید. 

هیچ وقت از جزئیات زندگی تون،خاطرات خوب یا دستاورد ها و....حتی واسه خواهر یا دخترخاله تون تعریف نکنید چه برسه دوست 

(در اسلام چیزی به نام کارما وجود ندارد؛بلکه عدل الهی وجود دارد .شاید [این عدالت] فوراً آشکار نشود ، اما وقتی زمانش برسد ، از جایی ضربه میزند که نه وجدانی بماند، نه بهانه ای .....«سرنوشت، زیباترین تسویه حساب است » دست هایی که یوسف را به چاه انداختند ، سالها بعد دستانی شدند که [برای لقمه ای]نان گدایی میکردند....ترازوی خداوند هرگز اشتباه نمیکند).                                                                                           لطفا امضامو کپی نکنید🌹.                                      درخواست دوستی نمی پذیرم🌺              

دوستم که خونه اش دعوت بودیم گفت زبونتوگاز بگیر خدا نکنه

برگشت باز گفت خدا میخواد بکنه میخواد نکنه. ذات طبیعت اینه. با این حرفا خودتو گول بزن ولی من مطمئنم زندگیت دووم نمیاره.

دوستامم از حرفاش حرصشون گرفته بود ولی من نشستم زل زدم بهش. نمیخواستم مهمونی دوستمو خراب کنم. میخواستم ببینم تا کجا پیش میره

باز برگشت مثال زد از فلان فامیلشون که بدبخت شد، از فلان دوستش که طلاق گرفت. منم خون خونمو میخورد. دوستم که صاحب خونه بود رو‌نگاه کردم دیدم طفلک نگران من نشسته داره نگام میکنه. گفتم فلانی من به احترام تو جوابشو نمیدم.

دوستم جواب نداده دختره گفت مثلا میخوای چی بگی؟ جواب منو نده. برو یه فکر به حال زندگیت بکن. انقدر هم الکی خودتو خوبشخت نشون نده. تو عقلتو گذاشتی کنار نمیدونی چه بلایی داره سرت میاد.

اصلا باورم نمیشد تا این حد ذاتش خرابه

دوستم یکم‌نگاش‌کرد گفت‌فلانی اشتباه از من بود تو رو دعوت کردم اینجا حرمت مهمون منو بشکنی. اونم بلند شد زود زود وسایلشو جمع‌میکرد و تند تند هم بد و بیراه به من و دوستم میگفت. اصلا نمیدونید چه وضعی بود. دختره رسما روانی بود.

میگم باقیشو بمونیدا

دم در رفتم جلو در وایستادم گفتم تا الان جوابتو ندادم که مهمونی بهم نخوره. الان که تو بهم زدی جوابتو میدم لال نمیرم

اولا نمیدونم چه هیزم تری بهت فروختم ندیده و نشناخته ارزوی بدبختی منو داری

دوما ازدواج مسابقه نیستا برنده بازنده داشته باشه ولی حداقل بزار من به تو ایراد بگیرم که ۳۲ سالته و با این همه ژل و بوتاکس و عمل و باشگاه رفتن کسی در خونتونو نزده که همش برمیگرده به ذات خرابت.

برگشت گفت تو نمیدونی. من انقدر خاطرخواه داشتم و خواستگار داشتم گفتم بالاخره به جایی ذات خرابتو دیدن که ادامه ندادن وگرنه اگه یکیشون تو رو گرفته بود که انقدر عقده ای نمیشدی. البته اگه قبلش یکی یکی استفادشونو نبرده باشن.چون خیلی ارزونی.

اینم اون وسط جیغ جیغ میکرد منو هول میداد درو باز کنه. همش میگفت همتون بدبختید. همون هر...زه اید🤣🤣🤣 منم بلندتر از خودش حرفامو میگفتم 

گفتم الانم برو بشین تا ده سال دیگه خبر جداییم برسه بهت... من تمام این ده سالو خوشبخت زندگی میکنم. چه یه روز جدا بشم چه نشم کل این ده سالو خوشبخت زندگی میکنم ولی توی بدبخت نشستی زندگیتو حروم میکنی ببینی اطرافیانت کدومشون بدبخت میشه. همه اش هم برمیگرده به اینکه خودت لیاقت خوشبختی نداری. 

گفت حالا که اینطوره ببین چیکارت میکنم. از کجا میدونی ده سال دیگه من نیومدم بالا سر زندگیت😶😶😶😶

به خدا داشتم خل میشدم. گفتم نه شوهرمو میشناسم. شوهرم خر....اب و هر...زه پسند نیست.

خواست بهم حمله کنه دوستم منو کشید کنار و با یکی از دوستام انداختش بیرون. بعد رفتنش از حرص فقط گریه میکردم.

دوستامم اعصابشون داعون شده بود و صاحب خونه رو دعوا میکردن چرا اینو دعوتش کردی.دوستم خودش هنگ کرده بود میگفت نمیدونم چه مرگش بود. از ناراحتی طفلک گفت ببین به خدا دیگه باهاش حرف نمیزنم. اصلا همون باشگاه دیگه نمیرم. جلو خودم بلاکش کرد و زنگ زد به صاحب باشگاه ماجرا رو تعریف کرد اونم‌گفت خبر نداری قبل از اومدن تو به باشگاه یکی دوتا از مشتری هامو هم پرونده. با همه درگیره. گفت تو بیا به اون‌میگم دیگه باشگاه من نیاد.

از ظهر که اومدم خونه حالم خیلی خرابه