2777
2789
عنوان

خواهرشوهرام

| مشاهده متن کامل بحث + 2899 بازدید | 201 پست
آدم خونه داداششم راحت نباشه پس کجا بره

چه حرفیه عزیزم،آدم فقط مجازه خونه ی خودش و پدر و مادرش راحت باشه.تازه بعضی پدر و مادرها تا اونجا که توی همین نی نی سایت آمار گرفتن،بعد ازدواج بچه هاشون،دوست ندارن خونشون که میان راحت باشن.

پسرم؛این نفس بی تو بعید است که تکرار شود.  
اونشب خواهرشوهرم میگفت چقدر خونت بهم ریختست صبحها چکار میکنی.شوهرمم جوابشو داد گفت خانمم بچه کوچیک د ...

می خواستی بگی پوست تخمه ها و ظرفهایی که شما شب قبل کثیف کردید و میشورم.

البته منم بودم جواب نمیدادن،حالا بازم دم شوهرت گرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا اونشب خواهرشوهرم میگفت چرا پوشک دخترت تو دستشویی گذاشتی.تند تند بنداز بیرون.منم گفتم اشغال بیرو ...

اومدن خونه ی شما یه بحثه،دیگه پررو بودن و ایراد گرفتن از زندگیتون یه بحث دیگه است.معلومه آدم های قدردانی نیستن،که به جای تشکر،ایراد از زندگی شما میگیرن.

اصلا شاید شما دلتون بخواد که پوشک بزارید روی مبل،به کسی ربطی نداره.

از من میشنوی بگو ماهواره جمع کردیم و فروختیم به دوست همسرم،چندبار بیان و ببینن که برنامه نمیتونن ببینن،خودشون از رو میرن.

فقط سوتی برنامه هارو ندید لطفا

سلام بچه ها.امشب با شوهرم رفتیم بیرون.خواهرزاده شوهرم زنگ زد ما داریم میایم شوهرم گفت ما بیرونیم.اونم گفت پس بفرمایید شام چی.شوهرم گفت ماهواره رو از دیشب که رفتید پارازیت افتاده توش منم دیدم بدرد نمیخوره جمش کردم.اخییییش از دستشون راحت شدم

دخترم همه زندگیمه.بدون نسیمم هیچم.دخترم عاشقتم
سلام بچه ها.امشب با شوهرم رفتیم بیرون.خواهرزاده شوهرم زنگ زد ما داریم میایم شوهرم گفت ما بیرونیم.اون ...

سلام خداروشکر که راحت شدین .

باور کردن؟ اگه یوقت وصل کردین دیگه لو ندینا سوتی ندین

برای ظهور امام زمان لطفا صلوات