2777
2789
عنوان

کسی از رژیم لیمومی استفاده کرده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 337798 بازدید | 126 پست
اره من رژیمشو گرفتم ولی یکی دوروز بیشتر استفاده نکردم آخه توی رژیم مواد غذایی بیش از اونی بود که خود ...

اره دقیقا اصلا کم خوری نداره من که خیلی راضی ام اروم اروم میخوردم و قشنگ سیر میشدم الانم حدود 8 کیلو تو 3 ماه کم کردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تجربه من، یه رژیم به شما داده میشه که به نظرم از یک مجموعه لیست آماده کپی شده، گاهی اصلا به چیز هایی که شما نوشتید دقت نمیکنن، مثلا دوست من تاکید داشت که تو رژیمش پنیر نباشه، اتفاقا 5 روز صبحانه پنیر داشت.

رژیمش کاملا غیر استاندارده و بیش از حد جزئی، که رعایت کردنش رو خیلی سخت میکنه.

نکته جالب *** من کل تاپیک رو خوندم، اکثرا یا نتیجه نگرفته بودن و رها کرده بودن، یکی دو نفر هم که لاغر شده بودن میگفتن مشکلات گوارشی پیدا کردن عده ای هم که نظر خاصی نداشتن

ولی در این بین بعضیا شدیدا طرفداری لیمومی رو میکردن و اتفاقا تاریخ عضویتشون با تاریخ نوشتشون یکی بود. یعنی رسالتشون این بود که بیان اینجا ثبت نام کنن و از تجربیات حیرت انگیزشون از لیمومی بگن و برن (ما هم اصلا شک نمیکنیم که بچه های تیم سوشال و تبلیغات لیمومی هستن)

من گرفتم وایییییییییییی

خیلی سخته برای یک هفته من کلا انقدر فشارم پایین بود که داشتم میمردم کلا به من نون و پنیر داده فکر کنم فقط 2هفته گرفتم نتونستم ادامه بدم خیلی سخت بود تازه فقط 1 کیلو وزنم کم شد ولی انقدر رنگ پریده و بی جون بودم  الکی بود بابا 

الان هم برای شوهرم مشاوره گرفتم برای قرص کاهش وزنی تیتانیوم خریدم الان10 روز که داره میخوره حدود3 کیلو وزنش کم شده اصلا  میل به شیرینی دیگه نداره و اشتهاش کور شده تا شب کلا بی میل ولی خیلی سریع دارهجواب بمده برای اقایون به نظرم قرص مناسبیه و کسایی که استپ وزنی دارن 

0919467037 از این شماره مشاوره گرفتم و این قرص خریدم خیلی خوب بود 

سلام دوستان من خودم سه دوره برداشتم و کم کردم ولی متاسفانه ول کردم الان باز گرفتم اینو بگم که این برنامه به نظر من خوبه چون برنج و نونو حذف نکرده و ادم گشنگی نمیکشه و اینکه مکملای لازم رو نوشته و سه چیز دیگه که من فهمیدم اینه که طبعمو گرم کرد تو اون مدت غذاهایی مثل ارده شیره و گردو که طبع گرم داره و طبع سرد پنیرو خنثی میکنع و … وبه نظرم کم کردن وزنش بسیار نرماله اگر بیشتر از این باشه زود برمیگرده