2777
2789
عنوان

کسی از رژیم لیمومی استفاده کرده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 337805 بازدید | 126 پست

سلام مامان های عزیز من امروز روز هشتم رژیم رایگان لیمویی هستم خیلی راضی ام قبلا از بس وزنم زیاد بود که نمیتونستم بدون تکیه دادن بچه ام رو بغل بگیرم خدا را شکر حالا میتونم دوست دارم تا وزن ایده ال ام ادامه بدم در ضمن ریزش موم ام قطع شده و لکه های صورتم بدون استفاده از هیچ کرم ضد لک داره از بین میره گل متابولیسم بدن ام تنظیم شده بدون شک رژیم لیمویی بهترین رژیم هست توی سبک غذا خوردن ام تاثیر گذاشته💪💪💪💪

سلام من میخوام تجربمو از رژیم لیمومی بنویسم امیدوارم ک ب دردتون بخوره،من تقریبا ۹کیلو اضافه وزن داشتم ک با دو دوره رژیم لیمومی فقط ۲کیلو کم کردم اصلااا پیشنهاد نمیکنم به چند دلیل:اول اینکه اگر از رژیم شنبه،یکشنبه.....خوشتون نمیاد اینو بگم ک رزیم لیمومی تعیین میکنه ک چ روزی چی بخورید ک این اصلا خوب نیس

دوم:توی رژیم برای من فقط۴ لیوان آب در روز بود ک بعد دوهفته ک از دوره اول گذشت بنا ب دلایلی آز ادرار دادم متاسفانه کراتینینم به طور عجیبی خیلی بالا رفته بود و من از چشم کم آبی میبینم

سوم:حجم بالای کربوهیدرات مث نون باعث میشه ک خیلی کند وزن کم کنی

و در کل پیشنهاد نمیکنم برای من اصلا مفید نبود در واقع پولمو دور ریختم

امیدوارم تجربمم ب دردتون بخوره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام دوستان من چند روزی میشه رژیم لیمومی گرفتم و سعی میکنم همه رو رعایت کنم البته گاهی یه کوچولو هم نمیشه ولی تو این ۴ روز اصلا شیرینی و شکلات و نوشیدنی و .. (چیزایی که خوردنشو ممنوع کرده ) نخوردم 

حالا دورم تموم شد میام بهتون میگم چقدر کم کردم 

خودشون گفتن تو این دوره ۳ کیلو باید کم کنم . 

وزن من الان ۷۰ کیلو و ۴۰۰ گرم 

گلم من این هفته هشتمین دوره رژیمم رو از لیمومی میگیرم و رژیمم برای دوران شیر دهی هستش، لیمومی واقعا ...

سلام واقعا از این رژیم راضی بودین خداییش بگید تبلیغ که نمیکنید؟

من خیلی در این مورد تحقیق کردم همسرم خیلی حساس بودن که ریزش مو یا عوارض جانبی نداشته باشه رژیمم. رژیمایی که تبلیغات پشتشه صرفا از نظر علمی هم درست نیست تنها رژیمی که من واقعا قبولشون دارم رژیم دکتر روشن ضمیر بود .ایشون هم علمشون عالی بود هم اینکه در طول رژیم مستقیم با خود اقای دکتر در تماس بودی من بدون سختی دو ماهه ده کیلو کم کردم. 

https://rdiet.ir/

من خودم نگرفتم اما همکارم گرفت ماه اول خوب وزن کم کرد اما عوارض زیاد داشت گویا واسه همه یه رژیم کامپیوتری میفرسته و ویتامینهای مورد نیاز تامین نمیشه اگه رژیمش رو واسه متخصص تغذیه بفرستین متوجه ایرادای کار میشین. چون تبلیغاتش زیاده دلیل نمیشه رژیم خوبی باشه.

باسلام من در این رژیم شرکت کردم و دستورات دقیقا اجرا کردم ولی متاسفانه خیلی عوارض بدی برام داشت و معده درد گرفتم و موهام کامل ریخت و سیستم ایمنی بدنم خیلی ضعیف شد توصیه می کنم کسی استفاده نکنه

سلام دوستان  من تجربه دو سال رژیم دارم  کرفس و بنتو و لیمومی هم استفاده کردم   تو رژیم کرفس و بنتو  خوبی اش اینه  کالری شمار هست  شما میتونید  خیلی چیزا بخورید ولی طبق کالری 

ولی لیمومی  یه دفعه شما را از خیلی چیزا منع میکنه این رژیم خوبی نیست

من چند ماه چیش یک دوره رژیم لیمو می گرفتم خیلی سخته کل روز احساس ضعف داشتم و بی حال بودم خیلی سخت بودحتی 21 روز نتونستم کامل بگیرم الان از خانم بهجو مشاوره گرفتم برای 2 هفته اول 7 کیلو وزنم کم شده البته این چندروز سایزم خیلی کم شده  خودم متوجه شدم باید پایان دوره وزن کشی کنم الان 23 شده

خیلی عالی مشاوره داد خداییش اصلا میلی به غدا هم نداشتم و نه عصبی شدم  این دوره 3 که دارم ازش مشاوره میگرم برای لاغری 

09191496779 مشاوره رایگان داره برای کسایی که نیاز دارن شمارش گذاشتم