2777
2789
عنوان

با نامزدم تموم کردم

615 بازدید | 54 پست

من ۲۴سالمه واقعا هم صبرم سر اومده بود هم خوشحال نبودم 

هم یسری بدبینیا داشت هم اینکه بعضی وقتا حرفاش دستوری میشد هم خانوادش پشتش نبودن و کمک حالش چ مالی چ روانی نیستن 

هم از نظر مالی ضعیفه هم سابقه اعتیاد داره 

من ترسیدم از ازدواج باهاش دیر تصمیم گرفتم بعداز ۴سال اما یهو زد به کله ام گفتم که میخام چند روزی فکر کنم فاضله بگیرم گفت اگ رفتی دیگه برنگرد گفتم تصمیمو گرفتم باید به تصمیمم احترام بذاری گف ن من حرفم اینه ک خوشم نمیاد فاصله بگیری منم گفتم باشه پس من میرم 

اوایل کارش بهتر بود الان تق و لقه اوایل بدبینی نداشت الان مشکوک میشه شک میکنه در حدی ک میوفته دنبال ماشین بابام میگه دستتو تکون بده بیرون با تصویری ز میزنه بعداز دو دقیقه ای ک میرسونتم جایی اینایی ک میگم چندین بار تکرار شده و حتی بدتر 

یا میگم دیگه تفریحی هم لغزش نکن من نمیخام بدم میاد میپره میگه نمیذاری تفریحی بکشم مثلا ماهی یکبار پس منم بعداز ازدواج خوبه محدودت کنم؟؟ 

واقعا نمیدونم اشتباه کردم درست بوده کارم نمیدونم واقعا گیجه گیجم فقط میدونم دودلم:)

شک نکن به درستی کارت، پشت سرت رو هم نگاه نکن

مدرس زبان ژاپنی 🌸 با احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم عزیزان🤍                                                                             ✝ ″زیرا دعوت شدگان بسیارند، اما برگزیدگان اندک.″ متی ۲۲:۱۴ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهترین کارو کردی دمت گرم

پلشت فازکی میخواست دختر مردمو بدبخت کنه

ساربان آهسته ران کارامِ جانم میرود ،نه چرا آهسته؟باید ساربان می ایستاد ،باید از ما باز خوشبختی سفارش میگرفت ،باید اصلا در همان کافه زمان می ایستاد...
حالم بده واقعا

نه قربونت برم مطمئن باش بهترین کارو کردی چون تجربه مشابه دارم بهت قول میدم به وقتش اونی که شایسته و بایسته تو باشه سر راهت قرار میگیره

از این جور پسرا شوهر در نمیاد همشون شام غریبانن😹🤦‍♀️

ساربان آهسته ران کارامِ جانم میرود ،نه چرا آهسته؟باید ساربان می ایستاد ،باید از ما باز خوشبختی سفارش میگرفت ،باید اصلا در همان کافه زمان می ایستاد...

افرین بهترین تصمیم عمرن رو گرفتی تا الان ،با یه چراق روشن خوش اومدی به مرحله بعدی ، این رابطه سمی و اسغال واقعا ارزشش رو نداشت این رفتار رو که دیدی تو زندگی زیر به سقف صد برابر بدتر میشه نامزدی برا شناخته نه نزدیک شدن تا این مرحله که کسیکه هیچ کاره توهه برات تصمیم بگیره و بهت دستور بده

بهترین کارو کردی.آدمی ک معتاده دوباره ی روزی ب اعتیادش بر میگرده.تو مجردی هزارتا سختی هم داشته باشی میارزه ب ازدواج اینجوری.ب هرحال جدایی سخته چهارسال دوستی یا نامزدی هم کم نیست.ولی تحمل کن.مقاومت کن.موفق باشی

نه قربونت برم مطمئن باش بهترین کارو کردی چون تجربه مشابه دارم بهت قول میدم به وقتش اونی که شایسته و ...

مرسی عزیزمم خدا کنه حالم خوب بشه دیگه فکرای جور واجوری نیاد سراغم دلم بسوزه یا هرچیزی

خیلی برام سختهه خیلییی زیاد واقعا حالم بده

الان تحمل کنی خیلی بهترازینه که با یه بچه ببینی یواشی رفت کشید خرجی خونه نیاورد ...اون وقتم میگه خوب خودت شرایطو میدونستی  به زور که نیاوردمت  که کاملا هم درست میگه