2777
2789
عنوان

کسی از رژیم لیمومی استفاده کرده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 337767 بازدید | 126 پست
تجربه من، یه رژیم به شما داده میشه که به نظرم از یک مجموعه لیست آماده کپی شده، گاهی اصلا به چیز هایی ...

عزیزم اینطور نیس من بد زایمانم ۸۷ کیلو بودم و سه دوره گرفتم ک ۸۰ کیلو شدم ولی بد یک سال متاسفانه دگ رعایت نکردم و مجدد ۵ کیلو اضاف کردم ک میخوام دوباره این رژیمو بگیرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام.منم اتفاقن پارسال یه هفته گرفتم.بدک نیس نزدیک دو کیلو کم کردم چون قبلش خیلی کم غذا میخوردم و هر چی ام میخوردم چای و کیک و اینا بود یهو شوک وارد کرد و واسه ی هفته دو کیلو کم کردم خداییشم تا الان برنگشت.حالا دوباره میخام بگیرم ولی دکتر کرمانی دیدم گروه دارن و همه به هم کمک میکنن اون خیلی انگیزه میده چون واقعن ثابت موندن ب رژیم خیلی سخته همش باید ی پات فروشگاه باشه واسه شیر و سبزی و چیزایی ک مدت طولانی نمیمونه

من دو سال پیش برای همسرم گرفتم دقیق یادم نیست ۳ یا ۴ دوره بود همسرم ۱۰ کیلو کم کرد بعدش به عید نوروز خوردیم و دیگه همش به باد رفت و وزنش برگشت 

غذاهاشم بد نبود همه چی تقریبا داخلش بود مثلا یه وعده شامش فقط باید ۲ تا سفیده تخم مرغ میخورد یا یه وعده شام دیگه یه لقمه نون پنیر سبزی بود که معمولا گشنه میموند ولی ناهارا برنج داشت صبحونه ها هم خیلی کم بود یه قوطی کبریت پنیر کم نمک با یه تیکه نون یا دو قاشق ارده شیره 

من خیلی دقیق همه رو وزن میکردم و بهش میدادم همسرمم هیچی خارج از رژیم نمی‌خورد فقط پیاده رویش رو انجام نمی‌داد ولی باز خوب نتیجه گرفت 

یه وعده در کل هفته هم آزاد بود که دیگه از خوشحالی نمبدونست چی بخوره😁

ولی توی دوره رژیم ریزش سکه‌ای ریش پیدا کرد که قطعا اثر رژیم بود وقتی بهشون گفتیم قرص معرفی کردن که همسرم اصلا نخورد ولی بعد اینکه رژیم قطع شد درست شد خودش

یه چیزی هم که اذیتم میکرد همین بود که حس میکردم برنامه غذایی رژیم ها همه آمادس وقت برای برنامه نوشتن نمیذارن ولی خب اون موقع تخفیف خوبی داشت ما استفاده کردیم الان خیلی گرون شده و تخفیف هم نداره

خودم الان اومدم نظرات رو بخونم برای خودم بگیرم ولی یاد این ریزش مو افتادم پشیمون شدم

رژیم لیمومی ایستگاه آخر من برای  لاغری بود! موقع ثبت نام سوالات پزشکی عمومی و تخصصی ای رو که م ...

سلام

ببخشید نمیدونم چرا حس کردم شما از پشتیبان های سایتشون هستین...

زندگی زیباست...