اونم اگ بدش میومد شماره کارت نمیداد میتونست بگه اصن حرفشو نزن برای دل خودم خرج کردمهرچند من پشیمون ن ...
کار بدی کرد داد من بودم بدتر از چشمم میفتاد 😂
تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو یه لبخند گشاد بزن اینجوری آفرین الاان خوشگل شدی دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...
من کلا با این روابط ک درازای دادن ی سری خدمات از پسر پول بگیری مخالفماین اسمش رابطه عاطفی نیست ی معا ...
متاسفانه همینه
ازدواجم همینه
مهریه و این داستانا که حالا یکسریا معتقد نیستن و این به ضرر خود دختره من خودمم سنم پایین تر بود دیدگاهم این بود که مثلا اگه طرف نخواد زندگی مشترکش رو باهات ادامه بده دلیلی نداره بخواد حالا بخاطر مهریه و اینا بمونه
ولی الان فکر میکنم که شما متاسفانه بخاطر جامعه و دیدگاه بدی که هنوزم هست یه سری چیزا رو از دست میدی حقته که از مهریه و یه سری حق های دیگه برخوردار باشی
اما من هنوزم دوسش دارم و برام محترمهکار من اشتباه بود ی بار ک گل خرید یا کادو خرید باید میکفتم نگیر
حالا نمیخواد توعم از اونور بوم بیفتی که خودتو در حد یک دست گل هم نبینی وظیفش بوده دیگ
تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو یه لبخند گشاد بزن اینجوری آفرین الاان خوشگل شدی دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...