2777
2789
عنوان

چقد بعضی دخترا تیغ زنن مگه پسر عابر بانکتونه

| مشاهده متن کامل بحث + 495 بازدید | 54 پست
اگه دختر مایل به کات نباشه جور دیگه ای میشه جبران کرد؟بزاره پسره عشق و حالشو بکنه و بعدشم ده برو که ...

من کلا با این روابط ک درازای دادن ی سری خدمات از پسر پول بگیری مخالفم

این اسمش رابطه عاطفی نیست ی معامله تجاریه

اونم اگ بدش میومد شماره کارت نمیداد میتونست بگه اصن حرفشو نزن برای دل خودم خرج کردمهرچند من پشیمون ن ...

کار بدی کرد داد من بودم بدتر از چشمم میفتاد 😂

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دمش گرم ولی اون دختر که اونموقع پول نداشته الانم نداره(گذری نگاه کردم پستاشو دقیق نمیدونم) انصاف نیس ...

پول نداره خیلی بیجا میکنه وام میگیره

اگ اون پسر قسطاشو نمیداد الان ب بانک بدهکار بود بانکم دهن ضامنشو سرویس میکرد

من کلا با این روابط ک درازای دادن ی سری خدمات از پسر پول بگیری مخالفماین اسمش رابطه عاطفی نیست ی معا ...

متاسفانه همینه 

ازدواجم همینه 

مهریه و این داستانا که حالا یکسریا معتقد نیستن و این به ضرر خود دختره من خودمم سنم پایین تر بود دیدگاهم این بود که مثلا اگه طرف نخواد زندگی مشترکش رو باهات ادامه بده دلیلی نداره بخواد حالا بخاطر مهریه و اینا بمونه 

ولی الان فکر میکنم که شما متاسفانه بخاطر جامعه و دیدگاه بدی که هنوزم هست یه سری چیزا رو از دست میدی حقته که از مهریه و یه سری حق های دیگه برخوردار باشی 

اینم مثل همونه ...

.
برین گمشین شماها اینقد پسرا رو دوس دارین برین بدین بهشون

گزارشت میزنم یادبگیری درست خرف بزنی

بی شخصیت

خداروشکر خدا بهمون داده مث شماها گدا نیستیم بریم بیفتیم ب جیب پسر مردم

قسط و... حق با شماست، البته اگر مشخص نکرده باشه که بخشیده یا قرض داده

اگر بخشیده باشه نباید پس داده بشه

درمورد هدیه هم که کلا فرق داره، هدیه پس دادن نداره، چه ارزش مالیش چه خودش

کاربری یاوقت متعلق به من می‌باشد. شرمنده اگه پست ها ام دیر درج میشه، چون باید تائید شن اول

پول نداره خیلی بیجا میکنه وام میگیرهاگ اون پسر قسطاشو نمیداد الان ب بانک بدهکار بود بانکم دهن ضامنشو ...

بیخیالش زندگی خودش بوده یه تاپیک زده و صرفا در حد چندتا پست باهاش بودیم 

تو زندگیش نبودیم که بگیم حق داشته یا نداشته ...

امیدوارم تو شرایط کسایی که قضاوت میکنیم قرار نگیریم چون شاید بدتر از کار اونارو انجام بدیم 

.
اما من هنوزم دوسش دارم و برام محترمهکار من اشتباه بود ی بار ک گل خرید یا کادو خرید باید میکفتم نگیر

حالا نمی‌خواد توعم از اونور بوم بیفتی که خودتو در حد یک دست گل هم نبینی وظیفش بوده دیگ

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
متاسفانه همینه ازدواجم همینه مهریه و این داستانا که حالا یکسریا معتقد نیستن و این به ضرر خود دختره م ...

ازدواج اگرم معاملس با ی نفره 

اینجور روابط با هزار نفر

ادم حالش از خودش بهم نمیخوره اونوقت؟

تو‌ خونه هامون مگه پدرا کار نمیکنن پول میارن خونه....مرد کلا تامین کنندهوقتی ی مرد کنارته وظیفه اشه ...

دیدگاه من با شما فرق داره

مردی ک همسرم باشه بله وظیفشه

کسی ک فقط دارم باش اشنا میشم وظیفه ای نداره