2777
2789
عنوان

چقد بعضی دخترا تیغ زنن مگه پسر عابر بانکتونه

| مشاهده متن کامل بحث + 495 بازدید | 54 پست
با شما موافقم اما بحث تیغ زدن نیست لابد پسره هم چیزی میخواد که دختره به خودش اجازه میده درخواست پول ...

چ ربطی داره

اون پسر اگ ی درخواست خلاف عرف داره با پول باید جبران بشه؟!

ببین باید نگاه کنی طرف از رابطه هدفش چیه مثلا من هدفم ازدواج بود میدونستم باید باهم بسازیم پس جیب من همسرم نداشت زمان دوستی یکی نه هدفش خوشی بر مبنای خدماتی هزینه هایی دریافت می‌کنه گاها باید دید چرا برای چی والا رابطه میشن

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه سری دخترا کلن به عنوان منبع مالی حساب میکنن رو دوس پسرشون

یعنی میگن بریم تو رابطه ک فلانی خرجمونو بده

من ب جز بی خانمان بودن چیز دیگ ای راجبشون بذهنم نمیاد

این جهان کوه است و فعل ما ندا،سوی ما آید نداها را صدا

کمک با منت ؟ کمکی که بعداً بخوای پولتو پس بده؟ عجب عجب

بله بدهیشو داده. بانک تهدیدش کرده. دستش اون موقع خالی بوده یه فشار روانی رو از روش برداشته. وظیفه نداشته لطف کرده. حالا که پولو گرفته یادش،افتاده طرفو نمیخواد

بیخود

نمیدادخیلی بش اصرار کردمداد اخرشمیگفت با اختیار خودم خریدم ولی ب هرحال منم میتونیتم اون گلها رو نگیر ...

کار اون دختره تیغیدنه ولی خب پس دادن کادو هم درست نیس

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
شمام زیاده روی کردی به نظرم. نیازی نبود کهبلاخره وقت و احساساتتو گذاشتی یه هدیه یادگاری داده

بالاخره میتونستم بگم گل نگیر ،کادو نگیر

دوران اشنایی جای این چیزا نیست

اونم وقت و احساسشو گذاشته بود

الان ی دسته گل خدا تومن پولشه حالا ما توافقی کات مردیم درست نیست اون ضرر کنه

بله بدهیشو داده. بانک تهدیدش کرده. دستش اون موقع خالی بوده یه فشار روانی رو از روش برداشته. وظیفه ند ...

دمش گرم 

ولی اون دختر که اونموقع پول نداشته الانم نداره(گذری نگاه کردم پستاشو دقیق نمیدونم) انصاف نیست بش فشار بیاره یهو پولشو بده 

.
کار اون دختره تیغیدنه ولی خب پس دادن کادو هم درست نیس

اونم اگ بدش میومد شماره کارت نمیداد 

میتونست بگه اصن حرفشو نزن برای دل خودم خرج کردم

هرچند من پشیمون نیستم از کارم

اگه دختر مایل به کات نباشه جور دیگه ای میشه جبران کرد؟بزاره پسره عشق و حالشو بکنه و بعدشم ده برو که ...

خب دختر چرا باید آنقدر دم دستی باشه که پسره باهاش عشق و حال کنه؟ بعدم اون کاربر قضیه اش این نبود پسره خواستگارش بود و کمکش کرد اما خانم ردش کرد گفت شما در حد ما نیستی الان این درست نیست بگه چون خودت کمک کردی منم حالا که مشکلمم حل شد پولتو برنمیگردونم از شرافت و انسانیت به دوره 

دمش گرم ولی اون دختر که اونموقع پول نداشته الانم نداره(گذری نگاه کردم پستاشو دقیق نمیدونم) انصاف نیس ...

باید قول بده تلاش کنه. خورد خورد بده

واقعا به نظر من قسط بانک دختره با خود دخترست. اتفاقا من خیلی معتقدم پسر وظیفشه در حد توان به دخترا از لحاظ مالی هدیه بده وقت بذاره‌. یه روانشناسی میگفت ذات زن و مرد همینه و باعث کشش و علاقه زن میشه. اگه مرد هدیه بده قربون صدقه بیشتر بره. رستوران ببره بیاره. راست میگه اما دیگه قسط زیاده رویه

چون آقا پولشو طلب کرده بعنوان حق الناس میمونه گردن خانم

اگه روزگار بی رحمه تو مهربون باش....اگه آفتاب میسوزونه تو سایبون باش ♣️.... موافق صد در صد اهدای عضو ♥️ عاشق حیوانات مخصوصا پیشی های نازنین ♠️ خدا رفیق فابریکمه ♦️