2777
2789
عنوان

چقد بعضی دخترا تیغ زنن مگه پسر عابر بانکتونه

| مشاهده متن کامل بحث + 495 بازدید | 54 پست
چرا وظیفش بوده؟شوهرم بوده مگه؟

دختر ارزش و احترام داره مرد باید واسش خرج کنه گل بخره براش ارزش قائل شه با این فرمون دونگی که پول گلم ریختی به کارت پسر میری ته دره از ما گفتن بود البته اگر اونم آدم درستی بود پول گل پس نمیگرفت

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد از کجا میخواهی بفهمی خسیسه یا نه

من نمیگم ک خرج نکنه

مثلااگ اون ۵ بار حساب میکنه ی بارشم من

درمورد کادو و اینا هم ب نظر من درست نیست تو دوران اشنایی رد و بدل بشه

ب هرحال فک کن‌ خودمونم برادر داشته باشیم طرف هربار با ی دختری بخواد اشنا شه همش بخواد  اون خرج کنه ک نمیشه

دختره رو ک ب زور نبرده واسه اشنایی

اشنایی دو طرفه ست

دختر ارزش و احترام داره مرد باید واسش خرج کنه گل بخره براش ارزش قائل شه با این فرمون دونگی که پول گل ...

دقیقا

مردا قبلا شکار میرفتن...ی گل گرفتن که چیزی نیست

الان ی راز بقا نگاه کنی

حتی توی حیوانات نر داره تلاش میکنه تا بره سمت ماده

ازدواج اگرم معاملس با ی نفره اینجور روابط با هزار نفرادم حالش از خودش بهم نمیخوره اونوقت؟

پس قبول داری که همه چی مث یه معاملست 🤝🏼

نمیدونم حالش بهم میخوره یا نه شاید با کسی نبوده بعد اون شخص قضاوت نکنیم 

.
دختر ارزش و احترام داره مرد باید واسش خرج کنه گل بخره براش ارزش قائل شه با این فرمون دونگی که پول گل ...

درمورد مردی ک نامزدم باشه یا همسرم حرف شما رو قبول دارم

در باقی موارد نه

هرکس ی نظری داره

درمورد مردی ک نامزدم باشه یا همسرم حرف شما رو قبول دارمدر باقی موارد نههرکس ی نظری داره

مراقب خودت باش مردا همینطوری سواستفاده گر هستن وای به حال اینک یکی اینطوری ام فکر کنه 

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
به این نمیگن کار درستمیگن گدایی مدرنگدایی هیچوقت خوب نبوده

اتفاقا پسرا و مردا برای این مدل دخترا اینقدر ارزش و احترام قائلن که نگو دیدم ک میگم

دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!