2777
2789
نمیدونی ام اس چیه پس

ن خیلیم خوب میدونم. 

اگه خیلی سخته و زندگیت رو پاشونده پس دوازده سال چطور وقتی نمیدونستی آسیبی بهت نرسیده؟ 

گاهی خدا آنقدر صدایت را دوست دارد که سکوت میکند تا تو بار ها بگویی خدای من...       

من خودم اگه جای شما بودم به پاش میموندم و عاشق تر هم میشدم. هنر عشق به سختیش هست نه به اسونی و خوشیش ...

اری میگی ولی دروغ گو رو تحمل نمیکردی . فکر نکنم اونم این طور دروغ . ممنون 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ن خیلیم خوب میدونم. اگه خیلی سخته و زندگیت رو پاشونده پس دوازده سال چطور وقتی نمیدونستی آسیبی بهت نر ...

نه واقعت نمیدونب ام اس یعنی چی و چی کار میکنه داری تلاش میکنی از زن ها دفاع کنی . این بیمورد و غیر منطقیه 

بعد ۱۲ سال که تابلوئه تو زندگی شما مبتلا شده،ژن خاموش با تنش های شما فعال شده شمام ۱۰۰درصد زیر سرت ب ...

نه چشم پزشک بهش گفت از بیست سالگی داشتی . اون نشون داد .خودشم گفت میدونستم دارم  ربطی به ژن نداره . دروغ گویی بدهو البته دفاع بی مورد و غیر منطقی 

نه واقعت نمیدونب ام اس یعنی چی و چی کار میکنه داری تلاش میکنی از زن ها دفاع کنی . این بیمورد و غیر م ...

من ن زن شما رو میشناسم نه چیزی. 

من طرف حقم

ام اس بیماری خطرناکیه. اما وقتی خودت پاری میگی دوازده سال بود این بیماری رو داشت و نمیگفت چجوری زندگیت به فنا رفته؟ 

علاعم و عوارضش چی بود که اینجوری میگی؟؟؟ 

شما زمانی حق داری اینجوری نظر بدی و دنبال تلیید باشی که واقعا بیماریش باعث شده باشه شما و اون از نظر جنسی و مسائل دیگه زندگیتون به مشکل بخورین. وقتی دوازده سال نمیدونستی یعنی اون عوارض بد بیماری رو هم ندیدین. پس اگه دنبال طلاقی یع کلام بگو خسته شدم وسلام. دنبال بهونه الکی نگرد 

اری میگی ولی دروغ گو رو تحمل نمیکردی . فکر نکنم اونم این طور دروغ . ممنون

مطمئن باش تو زندگیم بدتر از این مشکل ها و اتفاقا رو دیدم و به پلش موندم و درستش کردم

من ن زن شما رو میشناسم نه چیزی. من طرف حقمام اس بیماری خطرناکیه. اما وقتی خودت پاری میگی دوازده سال ...

من الان به شما بگم کل ماحرا دروغ بود شما از وقتی که گذاشتید و تایپ کردی از من ناراحت نمیشی این فقط چند دقیقه از عمر شما رو گرفت حالا تصور کن یکی کل عمرت رو با دروغ زیر سوال ببره کسی که این طور دروغ میگه اول داره به شعورت توهین میکنه این مهمه 

نه چشم پزشک بهش گفت از بیست سالگی داشتی . اون نشون داد .خودشم گفت میدونستم دارم ربطی به ژن نداره . ...

شمام مثل یه سری از مردایی که فیلشون یهو یاد هندستون میکنه،یعنی یه آدم حیوون  خونگی داشته باشه بهش عادت می کنه،حالا این که همسره،بشور و بساب و پخت و پز داشته یعنی چه طور شما بعد این همه سال اینقدر سرد و بی روحید که حتی به طلاق فکر می کنید؟ایشون حتی اگر علایم داشته خودش اصلا باور نداشته که بخواد پیگیر بشه

شما بودی قبول میکردی واقعا بگو با وجدانت حرف بزن تصور کن شوهرت ام اس داشته نگفته

عاره 

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

شمام مثل یه سری از مردایی که فیلشون یهو یاد هندستون میکنه،یعنی یه آدم حیوون خونگی داشته باشه بهش عا ...

دفاع بی مورد نکن من نگفتم طلاق می دم گفتم اصل دروغ جالب نیست . اونم این طوری 

میدونی ام اس چیه . شوهرت سر کار نمیره خرج خونه نداری . روابط جنسی نداری . اینده هم غیر پیشبینی

میدونی دوست داشتن چیه ؟ میدونی معرفت چیه؟ میدونی وفاداری چیه؟

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

خب همسرم منم علایم دیابت داشت مامانم همون اول دید و مشکوک شد منم خیلی علایم دیدم و رد شدم بعد دوسال بروز پیدا کرد ارثی هم دارن،خیلی هم شدید 

جالبه همه جا هم با تهمت گفتن زنش باعث دیابت شد در حالی که خانواده پرتنش و شغل خیلی پرتنش تری داشته و کلا همشون از یه سنی داغون میشن،منم باید مثل شما باشم؟؟؟  درحالی که خییییییییلی رو زندگیم بیماریش اثر گذاشته