2777
2789
عنوان

نصیحتم کنید لطفااااااا

92 بازدید | 17 پست

پشت کنکورم ی هفته درس نمیخونم

چیکارکنم ؟

اگرشما جای من بودید چیکار میکردید؟

ی چیزی بگیذ ادم شم برم درس بخونم نیام نی نی سایت

لطفاً درخواست دوستی ندهید .. برای رویاهای خودم میجنگم.....پشت کنکوری ۱۴۰۵ ...رویایی روپوش سفید پزشکی

این همه تا این پایه درس خوندی حالا که رسیدی به اخر نمیخونی؟

دلت به زحماتت بسوزه

هیچوقت کاری نکن بقیه بگن خوشبحالت همین خوشبحالت گند میزنه به کل زندگیت،مجرد و ته تغاری خونه🌼 برای رسیدن به خواسته هام و خواسته های بقیه یه سوره حمد و صلوات بفرست😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکر شغل آینده رو بکن بعد درس بخون

چسبیدم به نی نی سایت ازش بیرون نمیام...

لطفاً درخواست دوستی ندهید .. برای رویاهای خودم میجنگم.....پشت کنکوری ۱۴۰۵ ...رویایی روپوش سفید پزشکی

از امشب کارای مورد علاقتو بکن پشت سرهم بدون معطلی کلی فیلم و سریال ببین تا ۴صبح بیدار بمون فیلم ببین هر روز برو بیرون کلی آرایش کن کلی لباس بخر کنسرت برو...قسم میخورم بعد یه هفته ده روز خودت عوقت میگیره میری سراغ درس دیگه نمیشه از کتاب جدات کرد

آه له له له آه له لاس

یه هدف مشخص برا خودن ترسیم کنتحصیل در فلان رشته و استخدام در فلان شغل مشخص

هدف ک دارم

ولی نمیخونم

از امشب کارای مورد علاقتو بکن پشت سلام بدون معطلی کلی فیلم و سریال ببین تا ۴صبح بیدار بمون فیلم ببین ...

😅😅

عذاب وجدانم دیگه ندارم قبلا داشتم لعنتی

ببین گلم تو نصیحت نمی خوای منم مثل خودتم با درس و کنکور درگیرم تنها کاری که باید بکنه اینه که پاشی و ...

گوشیمو بدم به مادرم از ان سمت من ویدیو اموزشی میبینم با گوشی

با یه دختر درسخون رفیق شو با هم بخونید مثل اون میشی

اها گروه رقابتی دارم ...💔