2777
2789

جالب بود یکی نیامد بگه زنم کار اشتباهی کرده و من حق دارم مقابله کنم چون مرد هستم در صورتی که همه میدونن دروغ گویی اونم در این حد چقدر فاجعه است همه سعی کردن هر طور شده من رو مقصر جلوه بدن کلا ما ایرانی ها و صد البته بیشتر زن ها از منطق دور هستند کل گفتگو خانم ها در این جا همین رو نشون میده  تصمیمات ما بر اساس احساسات هست نه منطق و اخلاق و البته این  نتیجه رو حدس میزدم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من الان به شما بگم کل ماحرا دروغ بود شما از وقتی که گذاشتید و تایپ کردی از من ناراحت نمیشی این فقط چ ...

نه ناراحت نمیشم. چون من به وظیفه ی انسانیم عمل کردم و برای تاپیکت راهنمایی کردم. شما حق الناس گردنت میفته با دروغت. 

دوما وقتی وارد تاپیک کسی میشم با خودم میگم هیچی از هیچ کس بعید نیست پس میسنجم که ممکنه تاپیک فیک باشه. 

گاهی خدا آنقدر صدایت را دوست دارد که سکوت میکند تا تو بار ها بگویی خدای من...       

[QUOTE=402448548]نه ناراحت نمیشم. چون من به وظیفه ی انسانیم عمل کردم و برای تاپیکت راهنمایی کردم. شما حق الناس گردنت ...[. سپاس بیکران اصل ماجرا ذات دروغ بود نه ناراحتی