2777
2789
عنوان

خانومهای گل برای کارشناسی ارشد اگه هدفمون دانشگاه دولتی باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 164 بازدید | 30 پست
نه سراسري منظور كنكور سراسري بعد ديپلم هستبايد ارشد بخوني ازفردا شروع ميشه ثبتنامش

اره عزیزم ازفرداشروع میشه فداتشم خیلی لطف کردی ممنونم بابت راهنمایی های خوبت انشالله تمام ارزوهای قشنگت خاطره بشن ❤️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اشکال نداره توعکس پرسنلی اکثرا همینیم 😄

دقیقا عکس شناسنامم هم دقیقاافتضاحه درساده ترین حالت ممکن بدون ارایش بچه بودم زیادحالیم نبودمامانم گفت همین رو بزن تو شماسنامت خدابکشتم که قبول نکنم حالا بخوام باهرکی ازدواج کنم باید یه برچسب بچسبونم زوعکسم که نبینه پشیمون بشه😑😭🤣🤣🤣🤣

اشکال نداره توعکس پرسنلی اکثرا همینیم 😄

عزیزم خیلی ازت ممنونم بابت راهنمایی های بینظیرت خدابه خودت وخانواده محترمت خیربده انشالله به هرچی میخوای برسی کلی ازدغدغه هام حل شدن 🙏❤️

دقیقا عکس شناسنامم هم دقیقاافتضاحه درساده ترین حالت ممکن بدون ارایش بچه بودم زیادحالیم نبودمامانم گف ...

منم سال اول دانشگاه یه عکس خیلی زشت داشتم بعد رفتم عکس جدید گرفتم حدود ۱۲ تاعکس بود که اشتباهی اون عکسه هم افتاده بود توش منم ندونسته دادمش به دانشگاه واسه ثبت نام بعد دیدم همون عکسه رو کارت دانشجویمه هروفت میرفتم سلف سرمو مینداختم پایین🥴.واسه اون تاپیکت درمورد دفترچه هاز کنکور انتشارات روان آموز اگه رشتت روانشناسیه ومدارسان شریف کتابشو دادن همراه پاسخ تشریحیش

منم سال اول دانشگاه یه عکس خیلی زشت داشتم بعد رفتم عکس جدید گرفتم حدود ۱۲ تاعکس بود که اشتباهی اون ع ...

کلا من توعکس پرسنلی شانس ندارم عزیزم خداوکیلی حتی عکس دانشجوییم هم کارت آزمونم زشته هر استادمردی میاد سه ساعت میخنده که چراعکست باخودت فرق داره واینا اخه تپل مپله صورتم اونجا بعدکلایطوریه فداتشم عزیزم خیلی لطف کردی مطالعه کردی اون تاپیکمو 🙏😍❤️ 😑🤣🤣🤣🤣