2777
2789
وذروغش دروغش از بیماریش بیشتر اذیتم میکنه برای این میگم فنا شدم

خب شاید میترسید اگه بکه شما قبول نکنید که ازدواج کنید 

الان بعد این همه سال دیگه دیر واسه اینکه بگید چون دروغ گفته تموم کتیم 

مگه اینکه شما کلا دلتون با این هانم و زندکی تون نباشه پی بهونه برای تمام مردن باشید

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

وقتی ۱۲ سال نفهمیدید احتمالا بیمار نبوده یا خودش خبر نداشته ماهیت ازدواج هم تعهد دو نفر در مرگ و بیم ...

میدونست چون تمام علائم خواهرش رو دیده بود این خواهرشو میبرد دکتر . اول ازدواج هم خواست بگه نگفت به جاش گریه کرد الان دیگه حاد شده گفت 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب شاید میترسید اگه بکه شما قبول نکنید که ازدواج کنید الان بعد این همه سال دیگه دیر واسه اینکه بگید ...

میدونم اگر قضیه بر عکس بود زن ها تحمبل نمیکردن من دلم براش میسوزه فکر نکنم این هم همینکار رو می کرد 

میدونست چون تمام علائم خواهرش رو دیده بود این خواهرشو میبرد دکتر . اول ازدواج هم خواست بگه نگفت به ج ...

ادم ممکنه یه علائمی از یه بیماری و تو وجود خودش ببینه و سالها انکار کنه در نهایت دنباله اشو بگیره یا بیمار بوده یا کلا توهم و وسواس فکری اون فرد بوده احتمالا برای همسر شما هم همین بود بوده بهتره بهش سخت نگیرید

از بهار تقویم می ماند از من استخوانهایی که تو را دوست داشت❤
میدونم اگر قضیه بر عکس بود زن ها تحمبل نمیکردن من دلم براش میسوزه فکر نکنم این هم همینکار رو می کرد

اتفافا خانمها تو این موارد وفادار ترن

از بهار تقویم می ماند از من استخوانهایی که تو را دوست داشت❤

نه اتفاقا زن ها ثابت کردن خیلی بیشتر از اینا رو تخمل میکنن 

مریضی / اعتیاد/ خیانت/ بی پولی و...

بعدشم الان شما نباید دلت بسوزه غریبه نیستی که زنته 

باید انقد دلت باهاش بود که نتونی ازش به خاطر یه بیماری جدا بشی 

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

چقدر ازتون بدم اومد. دوازده سال نگفته شاید دوستت داشته میترسیده با گفتنش شما دیگه نخوایش و پسش بزنی. 

تو این دوازده سال چع لطمه ای خوردی؟ چه کمبودی برات گذاشته که علتش همین بیماریش باشه؟ 

نگو که بخاطر دروغش ناراحتی که باور نمیکنم. داری دنبال بهونه الکی میگردی که طلاق بدی یا بری دنبال یکی دیگه. 

وگرنه ترحم نداره که میگی دلم براش میسوزع. اون نیازی به ترحم و دلسوزی تو نداره. 

یکم کاش خوب بودید تا یه زن راحت بهتون تکیه کنه. متاسفام برا مردایی مثل شما 

گاهی خدا آنقدر صدایت را دوست دارد که سکوت میکند تا تو بار ها بگویی خدای من...       

شد به قیمت زندگی من

فک کن اصلا مریض نبوده و بعد از ازدواج بیمار می شد 

بعدشم شریک زندگی یعنی همین یعنی فقط شریک خوشی نیستین تو همه شرایطباید شریک باشین

فک کن اصلا مریض نبوده و بعد از ازدواج بیمار می شد بعدشم شریک زندگی یعنی همین یعنی فقط شریک خوشی نیست ...

شما بودی قبول میکردی واقعا بگو با وجدانت حرف بزن تصور کن شوهرت ام اس داشته نگفته 

شد به قیمت زندگی من

چیشده؟ 

تو رو کشته؟ 

اگه الانم بهت نمیگفت زندگیت خوب بود؟ 

فکر کن نگفته تو این دوازده سال چجوری بود همونجوری باش

ممنون . راهنمایی شما عالی بود .

من خودم اگه جای شما بودم به پاش میموندم و عاشق تر هم میشدم. هنر عشق به سختیش هست نه به اسونی و خوشیش. 

اگه وقتی تو شرایط بد و سخت کنارش بودی بدون مرد هستی و هنر کردی وگرنه همه میتونن تو روزای خوب باشن