2777
2789

بازم مثل کارشناسی هاکه چنددرصد معدل مهم بود برای کارشناسی ارشدهم معدل دیپلم یامعدل کارشناسی مهمه؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کارشناسی اره مهمه ولی مثل کنکور نظام قدیم تاثیر زیادی نداره بیشتر درصد هاوترازه خودکنکور ارشده که اث ...

من معدل کلم بادرسهای ترم اخرتقریبا ۱۵ میشه حالا یه چنددرصدکمتر

زیاد مهم نیست .خود کنکور مهمه اونو رتبت خوب باشه معدل آنچنان اثری نداره

ممنونم عزیزم فقط بایددقیقاالا برای ثبت نام چه معدلی روبزنم ؟اخه هنوز ترم اخرروامتحان ندادم درسهارو تازه من هفت ترمه هم کارشناسی روتموم میکنم میشه لطف کنی راهنماییم کنی قشنگم

ممنونم عزیزم فقط بایددقیقاالا برای ثبت نام چه معدلی روبزنم ؟اخه هنوز ترم اخرروامتحان ندادم درسهارو ...

اخرین معدل کل رو بزن توسایت گلستان هستش .فرقی نمیکنه چند ترمه باشی ولی باید مثلا اگه میخوای کنکور ۱۴۰۵ شرکت کنی تا ۳۱ شهریور ۱۴۰۵ تموم کرده باشی وکارشناسی رو گرفته باشی تا اگه قبول شدی بتونی ثبت نام کنی

اخرین معدل کل رو بزن توسایت گلستان هستش .فرقی نمیکنه چند ترمه باشی ولی باید مثلا اگه میخوای کنکور ۱۴ ...

اره عزیزم کاملاتمام میکنم همین اورتمام میشه البته دیگه دی امتحاناتمومیدم قربونت بشم فقط گفتن عکس روهم باید مال سال جدیدباشه امامن مال سال ۱۴۰۱ رودارم ایااین مهمه یانه

معدل ليسانساگه هم ناپيوسته باشي ميانگين كارداني و كارشناسي ناپيوسته

نه من پیوسته بودم عزیزم ممنونم عزیزم بعدداخل سایت سنجش یه توی اون قسمت اصلی نوشته سراسری و کارشناسی ارشد و....

یعنی من باید برای کارشناسی ارشدرو اطلاعیه هاشوبخونم وثبت نام کنم یاهمش جزهمون سراسری حسابه ابجی خیلی گیج شدم

اره عزیزم کاملاتمام میکنم همین اورتمام میشه البته دیگه دی امتحاناتمومیدم قربونت بشم فقط گفتن عکس رو ...

فکر نکنم مهم باشه البته اگه قیافت زیادتغییر نکرده ولی فکر کنم اندازه ورنگ زمینه عکس باید اون چیزی باشه که تودفترچه گفتن دفترچه راهنمایه ثبت نام کنکور ارشد رو از سایت سنجش بگیر اگه میخوای خودت ثبت نام کنی تگرم بیرون ثبت نام میکنی لیست مدارکو آماده کنی خود کافینتیه درستش میکنه بقیه شو