وقتی فهمیدین باردارین چیکار کردین؟چه طور به شوهراتون گفتین؟اصلا فکرشو میکردین ناخواسته باردار بشین؟
و گاهی صبر خودِ تلاشه...🤍🦋الهی به امید تو...♡🌱خدا جونم شکرت😭یا حضرت فاطمه مرسی که صدامو شنیدی و برام مادری کردی😭منو ببخشید اگه نا امید شدم و یا ناشکری کردم😭و ۲۹آذر ساعت ۲ظهر سوپرایز شدم و بی بی چکم مثبت شد😭👼🏻توروخدا برام دعا کنید صحیح و سالم بیاد بغلم...😭🙏🏻خدا جونم تورو به حضرت فاطمه قسمت میدم خودت مواظبش باش😭🙏🏻🤍خدایا شکرت مرسی که صدامو شنیدی🥺امروز ۱۹دی صدای قلبشو شنیدم و قشنگ ترین معجزه دنیارو حس کردم😭😍خدا جونم هزار مرتبه شکرت که جواب سلفریم خوب بود و پسرم سالمه😍🙏🏻🥲خدایا تو رو به علی اصغر امام حسین خودت پشت و پناه پسرم باشه و اونو صحیح و سالم و به موقعش بزار تو بغلم🥲🫂♥️میشه برا سلامتی نینیم صلوات بفرستین؟؟؟🙏🏻😘خدایا هزاااااار مرتبه شکرت باورم نمیشه ۱۶مرداد ۴۰۴شد قشنگ ترین روز زندگیم🥹🍼👼🏻
یعنی هم قرص هم کاند.. هم آی یو دی؟ اجازه بده نپذیرم
روزی سگی داشت در چمن علف میخورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف میخوری؟! سگی که علف میخورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف میخوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف میخوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش... #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
چرا نمیپذیری مثل گیاهان که گرده افشانی میکنن تو نی نی سایت هم اینجوری باردار میشن. ما که از پشت کوه ...
جالبه
یه دوستی میگفت مجردا که رابطه دارن اصلا حامله نمیشن
متاهلا تند تند
چجوریاس روشای جلوگیری رو اونا جواب میده؟😂 یعنی میفهمه کیا متاهلن؟😂
روزی سگی داشت در چمن علف میخورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف میخوری؟! سگی که علف میخورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف میخوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف میخوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش... #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
جالبهیه دوستی میگفت مجردا که رابطه دارن اصلا حامله نمیشنمتاهلا تند تندچجوریاس روشای جلوگیری رو اونا ...
آره دیگه هوشمنده 😅😅😅 روشون نمیشه بگن بی احتیاطی کردیم. چون عهده بوق به دنیا نیومدن. مجبورن کلمه ناخواسته رو بگن. خواهر شوهر من شوهرش بست ولی آزمایش بعدش رو نرفت گفت ناخواسته شد. بی احتیاطیش رو اینجور توجیه کرد
روز محشر قیامت خواهم کرد اشک همه رو در میارم. اشک اونایی که بهم ظلم کردن و اشک بقیه از شنیدن دردهایم و ظلمهایی که به من شد😭😭😭
هر طور مایلی من مسئول افکار شما نیستم فقط گفتم بدونی خدا بخواد میشه و عاشق دخترمم خداروشکر که دارمش
به سلامتی
آره دیگه هوشمنده 😅😅😅 روشون نمیشه بگن بی احتیاطی کردیم. چون عهده بوق به دنیا نیومدن. مجبورن کلمه ن ...
اونایی خیلی خفنن که میگن ما روشمون طبیعی بوده تعجب میکنم چطور حامله شدیم😂😂😂
چون طبیعی روش بارداریه نه پیشگیری