2777
2789
عنوان

شوهرم داره روانیم میکنه چکار کنم😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2867 بازدید | 110 پست
چه فایده😔پدرم مادرم گناهن اچنا خط قرمزم هستن بخاطرشون نباید چیزی بگم اینم طور برمیداره😭😭😭😭

نمیدونم والا حرف من اینه انقد به خاسته ش بها نده ک تعئین تکلیف کنه خودتو ضعیف نشون نده اعتمادبنفس داشته باش واسه داشته هات 

بگو خب تو بگیر اگه زشته.بگو توی قانون هم گفته تهیه منزل و وسایل زندگی به عهده مرد هست.منم اگه گرفتم ...

دقیقا میگم ولی پرو میگه عرف هست تو بگیری الانم نمیگه بحساب خودش گرون بگیر یا فلان میگه زشتن از من نظر نخواستی😭

من باتوکل خدا به آغوش تو خواهم رسید😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم والا حرف من اینه انقد به خاسته ش بها نده ک تعئین تکلیف کنه خودتو ضعیف نشون نده اعتمادبنفس دا ...

چطوری اخه 😔😔😔

خودش گفت من نمیشینم روشون😭اخه جلو خانواده م جوری رفتار میکنه من خجالت بکشم😭

بگو  مشکلی نیست  مبلو پس میدم دست کم تو جیبت چیزی که میخوای و کوونت اجازه میده بشینی روش بخر البته با دو برابر قیمت من 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔نره خر جماعت درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

هزینه نکن براش وظیفه ی اونه هزینه هم میکنی برای خوشحالی خودت بکن نه رضایت اون

اره دقیقا باید همینکارو کنم زیادی مهربون بودن به ضرر ادمه😔

بگو مشکلی نیست مبلو پس میدم دست کم تو جیبت چیزی که میخوای و کوونت اجازه میده بشینی روش بخر البته ب ...

اون پروتر از این حرفاس میگه پس بده با نظر من بخر مامانمم ناراحت میشه دیگه تا عمر داره نگاهش نمیکنه😔

مردو چه به نظر دادن راجب مبل 

به جهنم که خوشش نیومده رو زمین بشینه از فرشم خوشش نیومد رو سرامیک بشینه 

بعدم شما چرا انقدر کم توقعی

زنی که خرج داره ارج داره انقدر قناعت نکن بد عادت میشه هرکاری کنی مردا نمک نشناسن پس الکی به خودت بد نگذرون

انقدر چیزی نگفتی روش زیاد شده خب عروسی که نگرفت طلا هم که نگرفت حداقل جهازو خودش بخره پشتی دیواریم ببری از سرش زیادیه

دقیقا میگم ولی پروتر از این حرفاس😔😔

هیچی نبر .جهاز نبرد .حرف زد بگو عروسی مگه گرفتی نه سرویس طلایی نه هیچی توقع جهاز تیلیارد ی هم داری عنچوچک ..نخواستی تریپ برداشتی حالا زبونت دراز باشه 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔نره خر جماعت درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو