2777
2789
عنوان

واقعا عرض شونه 40 مردونه بنظر میرسه😐💔

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 41 پست
قدم ۱۶۸ وزنم ۸۵ البته میدونم زیاده دارم کمش میکنم اما چون قبلش ۱۰۰ بودم و کم کردم ظاهرم خوبه زیاد چ ...

خودت کنار شوهرت که وامیستی حس میکنی شونه هات ازش پهن تر باشه؟

من خیلی نگرانم در آینده از شوهرم پهن تر باشم💔🥲😭شاید باورت نشه ولی اینقدر وسواس گرفتم روی این مسئله که کلا دارم ورزش میکنم مخصوصا بالاتنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۵۷ کیلوبا توجه به دور مچت ظریفی ب نظرم

عه خوشبحالت من وزن هدفم اینه 🥲چندسال پیشا تا ۵۶ رسیدم دوباره اومدم تا ۷۰

از شانس بدم کلا ژنتیکی پاهام پره از بچگی رونام بزرگ بود اصلا خوشم نمیاد

خودت کنار شوهرت که وامیستی حس میکنی شونه هات ازش پهن تر باشه؟من خیلی نگرانم در آینده از شوهرم پهن تر ...

ن بابا حالا اون یچیزی گفته من داداشم لاغره همه بهش میگن استخون اندازه شونش مثل منه چون خیاطم براش پیراهن دوختم میدونم

تازه به من میگن باتنت ظریفه خوبه ۴۳ هستم تو که کمتری

بیخیال بابا

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن
ن بابا حالا اون یچیزی گفته من داداشم لاغره همه بهش میگن استخون اندازه شونش مثل منه چون خیاطم براش پی ...

جدی؟؟🥲

عین یه خوره افتاده به جونم وسواس عجیبی گرفتم روی شونه هام خیلی میترسم در آینده شوهرم مسخرم کنه بخاطر این موضوع

شاید برات خنده دار باشه ولی هیچوقت دلکته یا کراپ تاپ نمیپوشم بخاطر شونه هام حس میکنم مردونه میشم🥲😭

چه ربطی داره برا منم همینقدره اتفاقا قشنگههه کمر باریک تر دیده میشه

البته تاحالا هیچکس بهم اینو نگفته خودم روش وسواس پیدا کردم بخاطر وسواس فکریم

ولی همش میترسم در آینده شوهرم مسخرم کنه🥲😭

تو قد و وزنت چنده مگه

عه خوشبحالت من وزن هدفم اینه 🥲چندسال پیشا تا ۵۶ رسیدم دوباره اومدم تا ۷۰از شانس بدم کلا ژنتیکی پاها ...

من دوس دارم وزنم بیشتر شه

تو زیاد وزنت بالا نیستا من رونام باریکه راضی نیستم

هیچ حصاری، هر چقدر هم که بلند باشد، نمیتواند جلوی ذهن یک زن را بگیرد🦋 An unashamed Trans girl

البته تاحالا هیچکس بهم اینو نگفته خودم روش وسواس پیدا کردم بخاطر وسواس فکریم ولی همش میترسم در آینده ...

عزیزم چرا شوهرت باید مسخره ات کنه نه بابا وسواس نداشته باشه حالااا انگااار خودشون چه تحفه ای هستن هر کی ایراد گرفت حتما حسودی چون کنار تو ضعیف دیده میشن به خصوص پسرااااا

من قدم ۱۷۰ وزنم ۷۰

میخام بشم ۶۰ 💪🏻

عزیزم چرا شوهرت باید مسخره ات کنه نه بابا وسواس نداشته باشه حالااا انگااار خودشون چه تحفه ای هستن هر ...

منم قدم ۱۶۵ وزنم ۷۲ میخوام تا ۶۰ بیام 🥲حالا میترسم با ورزش شونه هام بدتر پهن بشه