2777
2789
عنوان

شوهرم داره روانیم میکنه چکار کنم😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2867 بازدید | 110 پست

چرا ا وقتی خودت تمکن مالی داری اینجور ازدواج کردی کاری به طرفت ندارم چرا هیچی نخواستی ارزش خودت رو آوردی پایین فکر کردی کسی قدر می‌دونه 

بدتر فکر می‌کنه کی بوده شما توقعی نکردی 

زن خرج ندار ارج هم نداره تا خرج نکنه دلش نمی سوزه برای زندگیش 

من جات باشم این مبل رو میگم پدرم بده طلا برام یواشکی خونه بابام نگه میداشتم تو زندگی این مرد که قدر مبل 110تومنی نمیدانه نمی‌بردم هر چی بردی سیاهه بگیر حق فروشم نداره اصلا جان باشم رو زمین میرم می‌شینم میگم مبل رو تو بخر اصلا سرویس چوب با پسر هست که طبق سلیقه خودش باشه 

میخواد کار پدرت وپولس وجهار تو رو بی ارزش کنه می‌زنه تو سر مال 

گوش نکنی خودت بعدا به حرفم تو زندگی می‌رسی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچی نبر .جهاز نبرد .حرف زد بگو عروسی مگه گرفتی نه سرویس طلایی نه هیچی توقع جهاز تیلیارد ی هم داری ع ...

اره بقول یکی از دوستا که همینجا گفت که بزار خونه پدرت برا اونا میزارم برا پدرم مبلارو مسگم تو با سلیقه خودت بخر

من باتوکل خدا به آغوش تو خواهم رسید😍
اون پروتر از این حرفاس میگه پس بده با نظر من بخر مامانمم ناراحت میشه دیگه تا عمر داره نگاهش نمیکنه😔

ببر پس بده اما نظرم نخواه ...بگو هر چی بخرم بابام بخره لطف کرده اما عروسی گرفتن و سرویس طلا خریدن وظیفت بوده انجام ندادی ..هر وقت اینکارا روبراه من کردی منم میام تو خونت می‌شینم با جهاز تیلیاردی ...باکره ای یا نه ؟

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔نره خر جماعت درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

اره بقول یکی از دوستا که همینجا گفت که بزار خونه پدرت برا اونا میزارم برا پدرم مبلارو مسگم تو با سلی ...

آره بزار خونه ی پدرت .رو فرش بشین اما نزار حرف اون باشه ..هر وقت حرف می‌آورد بگو خودت بخر با پول خودت سلیقه ی خودت ببینم چی میخری 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔نره خر جماعت درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

چرا ا وقتی خودت تمکن مالی داری اینجور ازدواج کردی کاری به طرفت ندارم چرا هیچی نخواستی ارزش خودت رو آ ...

اره خواهر همینکار رو میکنن بلاخره این ضرب المثلا الکی نبود زنی که خرجـنداره ارج نداره خاک تو سر من که گفتم زن و مرد باید همو درک کنن نمیدونستم سوار سرم میشه😭حالا تازه قرار مبلا بیارن خونمون چون من تا خونه ش ساخته نشه وسایلم نمیبرم میگه ما جا نداریم نیارن😭

میگه ارزونتر میگرفتی ولی قشنگتر یا نظر من میپرسیدی منم چون یه یار بد رفتاری کرد تو خرید دیگه نظرش نپ ...

حرفش بد نبوده...

خوبه خودشم‌میکه ارزونتر..ولی قشنگ تر خب شتید قشنگ نیستش.

چی کار کرده ناراحتت کرده قبلا؟

آره بزار خونه ی پدرت .رو فرش بشین اما نزار حرف اون باشه ..هر وقت حرف می‌آورد بگو خودت بخر با پول خود ...

باید همینکار رو کنم ولی متاسفانه خانواده م حساس هستن متوجه موضوع میشن و دیگه اوضاع بدتر میشه 

باید همینکار رو کنم ولی متاسفانه خانواده م حساس هستن متوجه موضوع میشن و دیگه اوضاع بدتر میشه

بشه به نفع تو .تا کی سکوت کنی تا حقتو بخوره و..کل عقدم آقا خودشو چص میکرد ؟؟

حرفش بد نبوده...خوبه خودشم‌میکه ارزونتر..ولی قشنگ تر خب شتید قشنگ نیستش.چی کار کرده ناراحتت کرده قبل ...

اره قبلا برا یخچالم ما پسند کردیم گفت تو روستا خونه باغم من سکی دارم همونو میارم که پدرم ناراحت شد گفت یخچال شصت میلیونی الان شده مثلواون یخچال دو تومنی دست دوم آشغال .مبلم قالیه چوب راش عالیه قالیش هم به فرشم میاد این مرض داره پرویه

بشه به نفع تو .تا کی سکوت کنی تا حقتو بخوره و..کل عقدم آقا خودشو چص میکرد ؟؟

اره خودشو جلو بقیه خوب جلوه میده من خیلی ناراحتم افسرده شدم حالم بده خیلی با رفتاراش اذیتم میکنه ولی من هرگز اذیتش نکردم😭😭😭

اره قبلا برا یخچالم ما پسند کردیم گفت تو روستا خونه باغم من سکی دارم همونو میارم که پدرم ناراحت شد گ ...

چرا اینجوری میکنه...ادیت میکنه ..رسما تیکه انداخته...

یمظرم چون ثضعیت مالی شما بهتره اینجوری میکنه کم میاره

حرفش بد نبوده...خوبه خودشم‌میکه ارزونتر..ولی قشنگ تر خب شتید قشنگ نیستش.چی کار کرده ناراحتت کرده قبل ...

عزیزم وقتی من خریدم پدرم ۱۱۰ میلیون پول داده من پسند کردم قرار بیارن میگه پسند من نیست من روش نمیشینم و خودش تا الان یه جفت کفش برام نگرفته هر وقتم گفته گفتم بزار فعلا نه واقغا حق داره؟

اره خودشو جلو بقیه خوب جلوه میده من خیلی ناراحتم افسرده شدم حالم بده خیلی با رفتاراش اذیتم میکنه ولی ...

مقصررر خودتی ..تا کی لی لی به لالااش بزاری ‌اقا رو دور برداشته ..برا منم اینجوری بود به بار دیگه قاططط زدم اساسی ..دیگه شده نوشش 

چرا اینجوری میکنه...ادیت میکنه ..رسما تیکه انداخته...یمظرم چون ثضعیت مالی شما بهتره اینجوری میکنه کم ...

نمیدونم بخدا من نمیشناسمش حالم خیلی بده خیلب😭