2777
2789

خوابای مذهبیمونو گفتیم چیکار کردی برامون یه لایک نکردی حالا خاطرات عاشقانه میخوای😂😂😂😂

ای من به قربان ذولفقار علی زد و چه خوب زد😎            تیغ علی با اهل خیبر کار دارد💪                                                                                                             باید خدا شوی تا که بفهمی علی که بود! 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عههه ی سری از کامنتارو روندیدم برم دوباره تاپیکو بخونم😂😭

تاپیک میزنی ول میکنی 😂

ای من به قربان ذولفقار علی زد و چه خوب زد😎            تیغ علی با اهل خیبر کار دارد💪                                                                                                             باید خدا شوی تا که بفهمی علی که بود! 

شلوغ شد لایک کنید بیام 🌚

خبری نیست 😄

منم دلم گرفته بگید دلم وا شه

روز عقد شوهرم اومد دم ارایشگاه دنبالم

دیرمون شده بود غر میزد میگف دیر میرسیم عجله داشت واسه عقد

نشستم در ماشینو بستم ناخونم گیر کرد افتاد😐ارایشگره چسب یک دو سه داده بود بزارم کیفم افتادن بچسبونم

هیچی دگ پیاده شد کف خیابون رو اسفالت دنبال ناخونه بود منم که تو ماشینو میگشتم اخر سر توی دسته گلم پیداش کردم بزور چسبوندیمش😑

دیر رسیدیم محضر ولی دیگه خیالش راحت شد 😂