2777
2789
عنوان

شوهرم داره روانیم میکنه چکار کنم😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2867 بازدید | 110 پست
یک کلمه جواب بده و همونو قاطع بگو ن با ناراحتی و ترس و استرسخیلی ریلکس بگو وقتی خانوم خونه منم وسایل ...

عزیزم شعورش زیر این چیزاس حرف خودش رو میزنه و بعدم مسگه خب من نمیشینم روشون

من باتوکل خدا به آغوش تو خواهم رسید😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از من به تو نصیحت فعلا ازش بچه دار نشو

نه نمیشم بچه بخوره تو سرش الان از اعصاب خوردی اومدم نی نی سایت تا باهاش دهن به دهن نشم حالا سینوزیت داره ساعت نه باید کپسول بخوره کوفت نکرده منم اعصابم خرده که کوفت نکرده 

شروع کن به خواستنخواسته هات

اره عصری گفتم تو سرویس طلا بگیر اصلا از منم نظر نخواد فقط بگیر گفتم تو پرویی من هیچی نخواستم پرو شدی

نه نمیشم بچه بخوره تو سرش الان از اعصاب خوردی اومدم نی نی سایت تا باهاش دهن به دهن نشم حالا سینوزیت ...

منم الان بعد ۱۵ سال شوهرم جهازمو میکوبه تو سرم

جهازم متوسط بود

انگار اون زمان آقا خونه و ماشین داشت 

ازکی تاحالا مردا خوششون نمیاد از وسایل

از وقتی یه دحتر نفهمی مثل من مثلا عاقل شد گغت گناهه سحت نگیر گناه نکرده که بخاطر یه زن زیادی خرج کنه خودت کمک کن و توقعاتت پایین بیار

۱۱۰میلیون مبل خیلیم دلش بخواد والا

میگه ارزونتر میگرفتی ولی قشنگتر یا نظر من میپرسیدی منم چون یه یار بد رفتاری کرد تو خرید دیگه نظرش نپرسیدم

از وقتی یه دحتر نفهمی مثل من مثلا عاقل شد گغت گناهه سحت نگیر گناه نکرده که بخاطر یه زن زیادی خرج کنه ...

عزیزم ناراحت شدم برات اشکال نداره اینوباید فرصت درنظربگیری که شناختیش و دیگه بهش بهاندی 

واقعا پر رو هستخب نشینه به درکاینم میبردی موقع انتخاب نظر بده جناب طلب کار

نه اخه یه بار بردیم برا یخچال یه چی ما انتخاب کردیم گغت من تو روستا یکی دارم همونو میارم مثل همینه برا چی پول بدین بخرین

میگه ارزونتر میگرفتی ولی قشنگتر یا نظر من میپرسیدی منم چون یه یار بد رفتاری کرد تو خرید دیگه نظرش نپ ...

بگو ماشالله خونت بزرگ

یه دست میزاریم این طرف سلیقه تو روهم اون طرف

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
من کاریت ندارمولی جات باشم چون شوهرم هیچ کاری واسم نکرد،عمرا جهاز ببرمهمون پول رو بده طلا واسه آیندت ...

درست میگی خواهر ولی میترسم همونام بفروشه اخرش تازه فهمیدم این بدچیزیه بد خدا نصیب نکنه

بگو ماشالله خونت بزرگیه دست میزاریم این طرف سلیقه تو روهم اون طرف

وای ابجی تو روحت مردم از خنده راست میگی کاش اینو گفته بودم الان دیگه حرفم نمیاد باهاش 

عزیزم ناراحت شدم برات اشکال نداره اینوباید فرصت درنظربگیری که شناختیش و دیگه بهش بهاندی

چه فایده😔پدرم مادرم گناهن اچنا خط قرمزم هستن بخاطرشون نباید چیزی بگم اینم طور برمیداره😭😭😭😭

منم الان بعد ۱۵ سال شوهرم جهازمو میکوبه تو سرمجهازم متوسط بودانگار اون زمان آقا خونه و ماشین داشت

چرا این مردا ایقدر پرو و طلبکارن😭😭😭😭😭دلم گرفته خیلی حالم خیلی بده کاش این دنیا تموم میشد با این ادمای بدش😭