2777
2789
عنوان

شوهرم داره روانیم میکنه چکار کنم😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2867 بازدید | 110 پست
آره دقیقا همینه متاسفانه منم غصه میخورم براشون اینجا

😮‍💨😮‍💨💔💔🫂🫂

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔نره خر جماعت درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

عزیزم شاید بخاطر مسائل دیگه ناراحت هست دلخوری های گذشته بینتون هست وگرنه مردها به این چیزها اهمیت نمی دند 

بهتره با ی روانشناسی و مشاور صحبت کنی و حالا که اول زندگی هستی این مسائل رو حل کنی وگرنه این اولش هست خدا نکنه خدانکنه مردا سر دنده لج بیفتند 

سوالات کوتاه حقوقی تون رو پاسخ می دم ❤️ اللهم عجل لولیک الفرج ❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا خیلی قشنگ تر بود به جای پدر مادر با همسرت بری وسایل بگیری مطمئنا همسرت در مورد رنگ کابینت یا خیلی چیز ها خونه ازت نظر خواسته 

به اونهایی که داخل سایت فقط تحریک می کنند برای دعوای بیشتر اهمیت نده به نظر من هنر زن این هست که شوهرش رو بتونه رام و نرم کنه 

می دونم مردا یکم کم خرد  هستند و تحملش رفتار هاشون خیلی وقت ها سخت هست اما برای آسایش روح و روان خودت شوهرت رو رام کن 😍🌹🥰

سوالات کوتاه حقوقی تون رو پاسخ می دم ❤️ اللهم عجل لولیک الفرج ❤️

چه بیشعوره

نامیرا🩵 اشعار عاشقانه میگم بدون اینکه طعم عشق رو چشیده باشم ؛ دوستدار ادبیات پارسی☘️ پایه ی بحث های فلسفی و ادبی👌با اعتقادات متفاوت و اندکی سنت شکن💥 اگه ساز سنتی میزنید من قطعا طرفدارتونم🪕 در حد تجربیات و دانشم سعی میکنم مفید واقع بشم🫂                                                                                                                    آتشی باشیم برای ققنوس روحمان ؛ این خاکستر را                                     ‹ققنوسی› دیگر در راه است...✨

واقعا همینه 😭دیوانه م کرده خیلی پرویه خیلی الانم نمیدونم چکار کنم😭

بگو عزیزم باشه پس خودت بخر بیار

مبل هم بزار خونه ی بابات

حالا کاری ندارم برای خونه‌ی اجاره ای این شوهر .....زیاد نبود مبل 110 میلیونی باید یک دیت ارزون می خریدی؟؟

گف بازار سه سال پیش تو شهرک ولیعصر زیر ده میلیون پیدا میشد ما 17 میلیونی خریدیم قشنگه همه خوششون

اومد فکر کنم خیلی گرون شده باشه بازم زیر 50 میلیونه