2777
2789

اول که ازدواج کردیم قول کمک دادن و از اونور هم اصرار داشتن من چادری بشم

یه چند سالی هم چادر زدم چون خیلی براشون مهم بود و خودشون بقیه رو بابت چادر نزدن مسخره میکردن و تذکر میدادن

منم مثل بچه مثبتا عروس خوبه بودم و صدمو گذاشتم براشون

اما دیدم یواش یواش زیر همه قولایی که دادن زدن پولاشونو خرج اون بچه هاشون میکردن و به جایی رسید از ما توقع کمک هم داشتن

منم زیر قولایی زدم که داده بودم و چادرو کنار گذاشتم و دیگه تو مهمونیا و کاراشون خودمو کنار کشیدم

اول که چشماشون چهارتا شد و کلی انگ بهم زدن و فامیل هم بهشون دراومدن چرا عروستون رو نمیگید چادر بزنه(چون قبلن همه دل پری ازشون داشتن )

از اونور رابطمو کم کردم که روی نحثشونو نبینم

اما همچنان ناراحتم و دلم خنک نشده

الان دختر خودشونم دوست نداشت چادری باشه اما با رشوه ساکت نگهش داشتن و زورش کردن چادر بزنه رشوه هم خرجاییه که براش میکنن

اما برا من که سودی نداشتن واسه چی به حرفشون باشم اگر از اولم زدم به احترامشون بود .

وقتی اونا احترام نمیزارن و زیر قولاشون میزنن چرا من ادم خوبه باشم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سیاست اینجا چی و چطوریه؟البته که دیگه گذشت

باید قبلش باهاشون صحبت میکردی

میگفتی من به احترام حرف شما چادر پوشیدم

شما هم رو قولی که دادید بمونید

میدیدی نظرشون چیه ،حرفشون چیه

اگه زیر بار نمیرفتن بعد میزدی به سیم و اخر و تغییر میدادی

اشتباه اول اینه که اونا برا چادر زور کردن،اشتباه دوم هم شما کردین که انتظار زیادی از اطرافیان دارین

اره انتطار داشتم بین بچه هاشون تبعیض قایل نشن و همونطور که قول کمک دادن رو حرفشون بمونن چون شوهرم از اول هیچی نداشت و گفتن تو قبول کن همه چی پای ما و بعد خ دشونو کنار کشیدن

باید قبلش باهاشون صحبت میکردی میگفتی من به احترام حرف شما چادر پوشیدم شما هم رو قولی که دادید بمونید ...

از رو حرفاشون کشیدم که نداریم نداریم و بچه ها نباید توقع از بزرگترا داشته باشن .ولی واسه دختراشون اینطور نیستن

واسه چادرم حرفشون اینه عروسی که میاد تو خانواده شوهر باید مثل اونا بشه

چادر زدن یه چیز دلیه نمیشه که زوری باشه

به نظرم هم شما نباید قبول میکردی با خانواده ای که مخالف عقیده تو هستن وصلت کنی

هم اونا نباید خواستگاری دختری میرفتن که بخوان پوششش رو تغییر بدن

و راستش به نظر من خیلی عجیبه که قبول کردی در مقابل کمک مالی اونا چادر سرت کنی

حالا هم به نظرم این مسئله رو بین خودت و شوهرت حل کنید