2777
2789
چرا بعضیا رو همه دعوت میکنن و بعضیا رو نه؟

من حقیقتا بعد ازدواج رفتم تهران دست بقیه کوتاه شد

بعدهم برگشتم مراسم فوت و فلان بود

الانم خیلی گذشته کسی میلی نشون نمیده

حقیقتا خودم اوایل احساس کردم خیلی جدی نگرفتن منو چون خیلی با وجود محدودیت پاگشا رو کردن ولی دوست نداشتم خیلی اینو تو ذهنم بالو پر بدم و ذهنمو اذیت کنم .

ارزو های بزرگ ، 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خانواده شوهرم اصلا من رو پاگشا نکردن. حتی خواهرش هم همینطور. فقط یکبار که داشتیم میرفتیم خونه مادرشو ...

چه بی ادب بودن ، یادت باشه براشون جبران کنی ، به شوهرتم بگو خانوادت پا گشا نکردن ، همون پتو رو کاش روز مادر می بردی برای مادر شوهرت

چرا بعضیا رو همه دعوت میکنن و بعضیا رو نه؟

غمت نباشه

منم ۱۷ سال پیش خانواده شوهر( به جز مادرشوهر) کسی پاگشا نکرد

الان خیلی راحتم، بچه هاشون عروس داماد شدن منم دعوت نکردم، خیلی راحت بودم🤪

من عمه های خودم پاگشا نکردن

در صورتی که مرتب مهمونی و دعوتی دارن

خیلی هم با هم خوب و مهربونیم واقعا دلیلش و نمیدونم ولی خب به روشون نیاوردم

دایی شوهرم هم پاگشا نکرد ولی خب اون زنش با خودش و خانواده ش مشکل داره پس طبیعی بود پاگشا نکنه 😂

اره من

سمت خودمون مامانم وچند تا از اقوام دعوتم کردن

سمت همسرم هیچکدوم

برام مهم نبود و نیس

ولی براشون جبران میکنم وقت بچه هاشون ک بشه

✨🍃رفیق میشه برای روبه‌راه‌شدن کارهمسرم یک صلوات بفرستی؟! مرسی گلم💞🌼
خانواده شوهرم اصلا من رو پاگشا نکردن. حتی خواهرش هم همینطور. فقط یکبار که داشتیم میرفتیم خونه مادرشو ...

برامنم والا همین بود

ماعقدوعروسیمون باهم بود شب بعد جشن چون هنوز خونه نداشتیم راهی رامسر میخواستیم بشیم ویلا بگیریم مادرهمسرم گفت فرداشب بیاین خونه ماپس درهمین حد

فرداشم شبش رفتیم شامشون خورده بودن خودمون غذاخریدیم خوردیم هیچیم بهم ندادن هیجی

یعنی بغیر دوتا پارسیان سرعقد هیچی ندادن

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی اره دقیقا باخودتم ک هیچی نفهمیدی ومیخوای💩خوری کنی😉❌️

فک فامیلای خودمم همینطور مامانم چ برادخترشون چ عروس ۱۰۰بار دعوت کرد وکادو داد برای پاگشا عیدی سفر زیاری رفت اوو نگم برات اونا هیچی

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی اره دقیقا باخودتم ک هیچی نفهمیدی ومیخوای💩خوری کنی😉❌️