2777
2789
عنوان

شما میرین خونه مادرشوهرتون کمک میکنید یا مثل مهمونین

| مشاهده متن کامل بحث + 1439 بازدید | 97 پست
برا من و شوهرم که تا حالا کاری نکردن هیچ کمک مالی تا الان نکردن

پول ندادن بت پول نده بعش کادو نده بهش

بری بخپری بخوابی نوکرت که نیست خمو راست شه جلوت

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗

من سالی سه بار دوساعت میرم غروب،درحد چایی ظرف آوردن بردن کمک میکنم

قبلاً نوکر من بودم همه جاری ها میشستن من بیام برم ببرم بیارم بشورم آخرشم دستام خونش درماتیت تماسی در اثر استفاده از شوینده ی نامرغوب گرفت اینم از تیر خلاص

دیدم تو زایمانم بعداز اینهمه خوبی کمکم نکرد اومد خونه م دعوا هم راه انداخت سر بیمارستان خصوصی و گوسفند قربونی،خون راه انداخت منم دیگه نرفتم کمکش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راستش اینکه میگید مثل مهمون میرم و میام و متوجه نمیشم

حتی مهمون هم به صاحبخونه کمک میکنه

من اگه هر جایی برم مهمونی هفت پشت غریبه هم باشه یه ظرفی حداقل کمک صاحبخونه میشورم

میگم گناه داره سر پا بوده زحمت کشیده خسته شده

من خودم یه مهمونی ساده که میدم آنقدر خوشحال میشم یکی کمکم ظرفی چیزی بشوره چون واقعا خسته میشم دیگه حالا من جوونم

چه برسه به مادر و مادرشوهر که سنی ازشون گذشته

من خیلی خیلی رسمی و فقط مثل یه مهمون غریبه میرم

اونم فقط با دعوت

تا الانم خونشون نموندم

پامو تا حالا تو اتاقا و آشپزخونشون نذاشتم

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

همینطوری خیلی خوبه اونی که کار میکنه کوزت میشه همیشه کوزت نباشید

دقیقا من تو نامزدی و عقد خیلی کار میکردم هر وقت میومدم یه خونه تکونی اساسی میکردم همه جا برق مینداختم بعد دیدم تا بعصی وقتا میام حال ندارم حوصله ندارم خسته م نمیتونم کار کنم مادرشوهر بلند بلند میشینه غر زدن و.... دیگه از وقتی باردار شدم دست به سیاه و سفید نزدم از اون موقع هم دیگه توقعی ازم ندارن غر هم نمیزنن