2777
2789
عنوان

شوهرم داره روانیم میکنه چکار کنم😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2867 بازدید | 110 پست
چرا اینقدر به شوهر های تحفه تون بها میدید

چکار کنم تو بگو من جلو خانوادهم نمیخوام ضایع بشم هموز خونمون ساحته نیست گفتم میاریم اینجا گفت ما اینجا نداریم اونام متوجهومیشن ناراحت میشن 😔

من باتوکل خدا به آغوش تو خواهم رسید😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اول زندگی خیلی رو اعصابمه نمیدونم چکار کنم 😔

دست پیش بگیر. گفت نمیشینم بگو نشین 

وقتی ناراحت میشی یا نگران میشی و لذت میبره،بی تفاوت باش ببینه برات مهم نیس انقد کلاس نذاره. اصلا لازم نیست عکس وسایل رو نشونش بدی

راستش ببخشید رک میگم.   تقصیر خودته چون بهش رو دادی. حالام انقد بهش رو نده توضیح نده 

خاله منم همین اشتباهو داشت و شوهرش بهش گفت لیاقتت همینقدر چون در همین خد خواستی

زن هرچی بساز تر بدبخت تر

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن
توروخدا یکم بیشتر فکر کن دقیقا شوهرمنم همینطوری بود و هست الان بدترم شده بخاطر بچه هام باید تحمل کنم ...

سن بالا عزیزم همکار بودیم 😭ولی نمیدونستم ایقدر پرویه واقعا دل میشکنه راحت راحت

من اگه به قبل عقدم برمیگشتم،،،، 

دوست داشتم  کسی راهنماییم میکرد بهم میگفت،،،، 

الان شما سرخونه زندگی‌تی،، رابطه ات رو باهمسرت بهم نزن سر وسایل،،، 

نزار از چشم هم بیفتید 

خب الان دارید باهم زندگی میکنید نظر اون مهمه،،،نه مامانت

،، اگه 100 ملیون هزینه کردی،،خب بهش بگو چیزی که باهم پسندیم بگیریم!!! 

لج بازی نکن 

اصلا مقابله نکن که دودش تو چشم خودت میره 

دست پیش بگیر. گفت نمیشینم بگو نشین وقتی ناراحت میشی یا نگران میشی و لذت میبره،بی تفاوت باش ببینه برا ...

اره حرفت قبول دارم زنگ زد گفت عکس بفرست فرستادم گفت پسند من نیست من نمیشینم روش و فلان منم هرچی از دهنم در اومد بهش گفتم 😔

میگفتی خود عتیقه ات چی داری و چ کردی ک حالا ناز میکنی راحت گرفتن ب مردا حماقت محضه،هرچی بیشتر بخای ب ...

دقیقا خود عتیقه ش بلانصب شما گه هم نداشت من خاک برسر زیادی بها دادم هر وفت کم اورد پول دادم الانم اینقدر پست و حقیر که منو ناراحت میکنه من به کنار مادر پدرم الان اونا متوجه بشن ناراحت میشن از یه طرفم با خودشم بد میشن

سن بالا عزیزم همکار بودیم 😭ولی نمیدونستم ایقدر پرویه واقعا دل میشکنه راحت راحت

میفهمم الان نتیجه زندگی من به شوهر از خود راضی حق ب جانب فقط فکر کن زیااااد‌نزار مثه من نه راه پیش داشته باشی نه پس 

من۲۶سالمه ده ساله زنشم 

اوایل ازدواج چون دوسش داشتم و سنم کم با دلم پیش رفتم عقلم کارنکرد الان که عقلم کار می‌کنه چاره ندارم

زیادی پر رو شده بگو منم طلا میخوام بخر ما هم بخریم

گفتم اتفاقا گفتم سرویس طلا بگیر برام با پسند خودت من نظر نمیدم ولی بگیر

اره حرفت قبول دارم زنگ زد گفت عکس بفرست فرستادم گفت پسند من نیست من نمیشینم روش و فلان منم هرچی از د ...

یک کلمه جواب بده و همونو قاطع بگو ن با ناراحتی و ترس و استرس

خیلی ریلکس بگو وقتی خانوم خونه منم وسایل هم باید به سلیقه خودم باشه چه وسایلی ک بابام بخره چ وسایلی ک خودت بخری از کی تاحالا مرد هم نظر میده

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن