2777
2789

شوهرم چند روز پیش تصادف کرد به اولین کسی که زنگ زدن برادرشوهرم بود اونم اصصصصصصصلا انگار نه انگار جتی تا امروز زنگ نزده ببینه چه خبر شده وقتی میبینن خبری نیس به خودم زنگ زدن.

تو زندگیمون خیییییییلی مسکلات داشتیم همیشه برای شوهرم آبروداری کردم ،امروزم سر قضیه تصادف یک کتک مفصل ازش خوردم.

لبم‌کامل کبود شده و باد کرده ،دماغم کلی خونریزی کرد و چشام لکه خون افتاده.

اینم دستمزدم.

فقط دلم خواست درد دل کنم

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍

حتی گریه نکردم🙂🙂🙂

به نطرتون من یه احمقم نه

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتی گریه نکردم🙂🙂🙂به نطرتون من یه احمقم نه

کردی تو چشمش که برادرش نرفت سراغش

"دراعماق زمستان،سرانجام آموختم که در درونم،تابستانی شکست ناپذیر وجود دارد"                                         آلبرت کامو

الهی بگردم

خاهر خدا پناهت....🥲

حال‍ خوب‍ الانمو مدیون‍ خدام‍🫠🥲☝️سال گذشته باوجود ادمای سمی برام جهنم بود،،،باکمک خدا و اسی اینا🥹ازجهنم اومدم بیرون☺️❤️‍🩹الان۳ماهه ک علی شده مرهم همه ی زخمام😍❤️‍🩹ازخدا میخام با ی نی نی زندگیمونو کامل کنه🫠🤗☁️خدایا برای هررررررر لحظه ی الانم شکرت🥹🫠
کردی تو چشمش که برادرش نرفت سراغش

اره 

حتی گریه نکردم🙂🙂🙂به نطرتون من یه احمقم نه

افرین راهو برا کتک های بعدی و بی احترامی فراوان باز کردی الان مطمئن شد شما جای نداری که بری میتونه هر بلایی سرت بیاره

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
اره

بنظرم دردی که کشیده بس بود

درد این که برادرش بهش اهمیت نداده و نادیدش گرفته خیلی بزرگه نیاز به نمک ریختن نبود

بببن مردا تمام تبعیض ها و رفتار های بد خانوادشون رو میبینن ولی نمیخوان با پذیرشش غرورشون بشکنه

"دراعماق زمستان،سرانجام آموختم که در درونم،تابستانی شکست ناپذیر وجود دارد"                                         آلبرت کامو

میخوای با همچین نر وخشی ای بمونی ؟ اگه اره بگو همین الان برم از تاپیک بخدا اعصابم نمیکشه

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡