2777
2789
عنوان

با اینکه میدونستن بیمحلی کردن و کتکشو من خوردم🙂🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 29 پست
بنظرم دردی که کشیده بس بوددرد این که برادرش بهش اهمیت نداده و نادیدش گرفته خیلی بزرگه نیاز به نمک ری ...

الان باید روی همچین وحشی گری ای که هیچ هیچ هیچ توجیهی نداره فوکوس کنیم نه صرفا چند تا حرف. لااقل بهش جسارت بدیم خودشو جمع کنه آخرش زیر دست گاو وحشی ای بنام شوهر تلف نشه

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرم دردی که کشیده بس بوددرد این که برادرش بهش اهمیت نداده و نادیدش گرفته خیلی بزرگه نیاز به نمک ری ...

چی بگم

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍
میخوای با همچین نر وخشی ای بمونی ؟ اگه اره بگو همین الان برم از تاپیک بخدا اعصابم نمیکشه

ببخش ناراحتت کردم ولی از تاپیک برو 

فقط لطفا بهم بی احترامی نکن

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍
میشه به شوهرت ی فوش خیلی خیلی بد بدم

نه

الان باید روی همچین وحشی گری ای که هیچ هیچ هیچ توجیهی نداره فوکوس کنیم نه صرفا چند تا حرف. لااقل بهش ...

من شیرش کنم طلاق بگیره چه سودی داره

می دونم اسی هم مثل هزاران زن دیگه شب تو بغل شوهرش همه چیز رو بخاطر بی حمایتی فراموش می کنه

حداقل طوری رفتار کنه که بی حرمتش نکنن

"دراعماق زمستان،سرانجام آموختم که در درونم،تابستانی شکست ناپذیر وجود دارد"                                         آلبرت کامو

به جا درد دل فردا بلند شو برو پزشک قانونی

دلم میخواست با یکی حرف بزنم فقط

ببخش ناراحتت کردم ولی از تاپیک برو فقط لطفا بهم بی احترامی نکن

به تو؟ اخه چرا باید به تو بی احترامی کنم عزیزمن ب خداوندی خدا دلم آتیش میگیره این چیزا رو میخونم تو ام جای خواهر نداشته‌ی من. دلم نمیخواد اینجوری ظلم ببینی و سکوت کنی. توروخدا بفکر خودت باش. نه شوهر نه حرف مردم نه واکنش خانواده. فقط فقط خودت🥺💔

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

الان باید روی همچین وحشی گری ای که هیچ هیچ هیچ توجیهی نداره فوکوس کنیم نه صرفا چند تا حرف. لااقل بهش ...

باور میکنی دوست داشتم محکممتر میزد تا تموم میشدم

به تو؟ اخه چرا باید به تو بی احترامی کنم عزیزمن ب خداوندی خدا دلم آتیش میگیره این چیزا رو میخونم تو ...

آخه خیلی دیدم تو همچین تاپیکهایی به استارتر بدبخت چقدررررر خرده میگیرن،

من شیرش کنم طلاق بگیره چه سودی دارهمی دونم اسی هم مثل هزاران زن دیگه شب تو بغل شوهرش همه چیز رو بخاط ...

طلاق چیه حداقلش یه زهر چشم بگیره نمیشه که بی تفاوت بشینه ادامه بده؟ اینجوری خوبه؟ سکوت کنه شوهره هم بدتر از این سرش بیاره چون دفعه قبلی بعد اون همه کتک اسی هیییچ کاری نکرد؟ من والا یه سوزن حرمت بین این دو نفر نمیبینم اصلا نمیتونم هضم کنم کتک خوردن رو

دلم میخواست با یکی حرف بزنم فقط

عزیز همیشه که این طوری به خیر نمی گذره.  دور از جون اگه زیر کتک نقص عضو بشی یا یه مشکل بدنی مادام العمر برات پیش بیاد یا خدا نکرده فوت بشی چیکار می کنی؟ 

یکی از اشناها شوهرش تو کتک هر بار با مشت می زده تو سرش الان چند ساله طلاق گرفته هنوز هم سردرد داره 

یکی دیگه از اشناها موقع کتک شوهره سرش می زنه تو سنگ اپن آشپزخانه و ضربه مغزی می شه و زن حامله 6 ماهه فوت می کنه!

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!

طلاق چیه حداقلش یه زهر چشم بگیره نمیشه که بی تفاوت بشینه ادامه بده؟ اینجوری خوبه؟ سکوت کنه شوهره هم ...

من فقط دو خط اول تایپتون رو خوندم

من کجا از سکوت صحبت کردم فقط رفتار استاتر رو انالیز کردم

ن کفتم کاری کنه ن گفتم چه تصمیمی بگیره

"دراعماق زمستان،سرانجام آموختم که در درونم،تابستانی شکست ناپذیر وجود دارد"                                         آلبرت کامو

آخه خیلی دیدم تو همچین تاپیکهایی به استارتر بدبخت چقدررررر خرده میگیرن،

اره می‌دونم لحن شون زننده هس هیچ دلیلی نداره به قربانی توهین کرد گلایه کرد.

اما بااینحال قصد و نیت اونا هم مثل منه نوعی هست. نسبت به همچین مردایی ندیده نشناخته نفرت داریم. دوس نداریم تو این شرایط بمونی 🥲