2777
2789
عنوان

بهترین راه یادگیری زبان انگلیسی-جی5

1134 بازدید | 26 پست

سلام دوستان شروع کردم زبان انگلیسیمو تقویت کنم ، خب بهترین راه فیلمه

ولی سوالم اینه کسی از جی5 استفاده کرده زود نتیجه بگیره؟

یا فیلم بهتره؟

ضمناً من دارم تو خودم میخونم و کلاس نمیخوام برم

تعداد رای : 14
نظرسنجی
فیلم
8
57%
کلاس
2
14%
جی 5
2
14%
هیچکدام
2
14%
سلام جی 5 نمیدونم چی هست اما در هر یادگیری پشتکار و تمرکز باعث سرعت یادگیری و ماندگاری بیشتر در ...

واقعا مثلا ميشه چه كاري كرد

تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی چون تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبت   
سلام جی 5 نمیدونم چی هست اما در هر یادگیری پشتکار و تمرکز باعث سرعت یادگیری و ماندگاری بیشتر در ...

سلام جوانمرد خوبی ؟

آره رشتم نرم افزاره زبانمو تقویت کنم برنامه هم که دارم php میخونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تازگی جی ۵ گرفتم دارم استفاده میکنم 

عه جداً ؟؟؟  

چطوریه راضی هستی؟  

راستی این جی 5 نسخه های متفاوتی داره من کدومشو باید تهیه کنم؟  

الان چن وقته گرفتی و چقدر پیشرفت کردی؟ به نظرت بهتر از روش فیلم پیش میره؟

فیلم فیلم فقط فیلم 

مخصوصن اگه فیلم بین باشی به فیلم علاقمند میشی ولی کتاب و کلاس حوصله سر بره از زبان زده میشی

سعی کن فیلم با زیرنویس انگلیسی ببین یه دفترم بردار واسه خودت اون کلمه ای که بلد نیستی رو توش بنویس عین همون جمله ایه هم که تو فیلم با اون کلمه گفته شده رو بنویس اینجوری اون کلمه همیشه تو ذهنت میمونه چون اون صحنه فیلمو برات یادآوری میکنه این روش به خودم خیلی کمک کرد

فیلم فیلم فقط فیلم  مخصوصن اگه فیلم بین باشی به فیلم علاقمند میشی ولی کتاب و کلاس حوصله سر بره ...

چه فیلمی پیشنهاد میدی شما؟

چون فک نکنم همه فیلما لهجشون یکی باشه اینطوری وقتمو تلف کردم فقط و یه لهجه دیگه یاد گرفتم راهنمایم کن لطفا

الان میخوام فارست گامپ رو ببیبنم!

چه فیلمی پیشنهاد میدی شما؟ چون فک نکنم همه فیلما لهجشون یکی باشه اینطوری وقتمو تلف کردم فقط و یه له ...

من خودم چند وقت پیش the promise و دیدم خوشم اومد الان هم میخام pride and prejudice رو دانلود کنم خیلی تعریفشو شنیدم 

عه جداً ؟؟؟     چطوریه راضی هستی؟     راستی این جی 5 نسخه های متفاوتی داره من ...

اره راضیم تقریبا دو هفته اس 

جی ۵ مشکل رها کردن زبان حل کرده 

منم مشکلم همین رها کردن هست یعنی ۵ ماه میخونم بعد رها میکردم  

ولی جی ۵ از شما یه معتاد به زبان میسازه 

در کنار جی ۵ فیلم و موسیقی  هم هست