2777
2789
عنوان

بهترین راه یادگیری زبان انگلیسی-جی5

| مشاهده متن کامل بحث + 1134 بازدید | 26 پست
فیلم فیلم فقط فیلم  مخصوصن اگه فیلم بین باشی به فیلم علاقمند میشی ولی کتاب و کلاس حوصله سر بره ...

عجب ، بعد گرامر و لغات تخصصی تر رو از کجا باید یاد بگیرن ؟؟!نخیر جانم فیلم یکی از متدهای کمکی هست نه وسیله اصلی زبان ، هر کتاب اموزش زبان رو بر اساس سه نظریه مینوسن: ی نظریه زبان شناسی ، روانشناسی و اموزش  .  الکی نمی‌نویسن که 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم برای شروع بهتر هست ک کلاس بری   اگه هم نمیری یه کتاب اموزش زبان بگیر از پایه بخون با سیدی کار کن در کنارش کتاب لغت و گرامر بخون فیلم هم زیاد ببین این میشه یه پکیج کامل ک بتقویت زبانت کمک می‌کنه  زبان یه مهارته با صرف زمان و انرژی کسب میشه دنبال راه اسون و کوتاه مدت نباش

عزیزم برای شروع بهتر هست ک کلاس بری   اگه هم نمیری یه کتاب اموزش زبان بگیر از پایه بخون با سیدی ...

اطلاعاتت خیلی خوبه آفرییین

خب 6 ماه رفتم کلاس بعدش ول کردم ، تر جیح دادم همون کارهارو تو خونه سرکار تو راه رفت  وآمد انجام بدم و البته اون جو کلاس رو هم با فیلم تا مقداری جبران کنم

اطلاعاتت خیلی خوبه آفرییین خب 6 ماه رفتم کلاس بعدش ول کردم ، تر جیح دادم همون کارهارو تو خونه سرکار ...

خب اگه قبلاً کلاس رفتی خوبه الان خودت میتونی از پس خودت بر بیای من فک کردم تازه میخوای شروع کنی گفتم کلاس واجبه خلاصه ک گود لاک 😁😁😁

معلم زبان ک هستم شیش ساله

وای مگه بیداری هانی من گفتم خوابیدی ، معلم زبان منی تو

عاااالیه واقعا خوش بحالت هانیییییی   حدسم درست بود

من دعوت دوستی میتونم بفرستم؟

وای مگه بیداری هانی من گفتم خوابیدی ، معلم زبان منی تو عاااالیه واقعا خوش بحالت هانیییییی   &n ...

ن من جغدم  هانی    تو هم میتونی بشی کاری نداره ک فقط علاقه میخواد گلم  ایراد نداره بفرس