فیلم فیلم فقط فیلم مخصوصن اگه فیلم بین باشی به فیلم علاقمند میشی ولی کتاب و کلاس حوصله سر بره ...
عجب ، بعد گرامر و لغات تخصصی تر رو از کجا باید یاد بگیرن ؟؟!نخیر جانم فیلم یکی از متدهای کمکی هست نه وسیله اصلی زبان ، هر کتاب اموزش زبان رو بر اساس سه نظریه مینوسن: ی نظریه زبان شناسی ، روانشناسی و اموزش . الکی نمینویسن که
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم برای شروع بهتر هست ک کلاس بری اگه هم نمیری یه کتاب اموزش زبان بگیر از پایه بخون با سیدی کار کن در کنارش کتاب لغت و گرامر بخون فیلم هم زیاد ببین این میشه یه پکیج کامل ک بتقویت زبانت کمک میکنه زبان یه مهارته با صرف زمان و انرژی کسب میشه دنبال راه اسون و کوتاه مدت نباش
عزیزم برای شروع بهتر هست ک کلاس بری اگه هم نمیری یه کتاب اموزش زبان بگیر از پایه بخون با سیدی ...
اطلاعاتت خیلی خوبه آفرییین
خب 6 ماه رفتم کلاس بعدش ول کردم ، تر جیح دادم همون کارهارو تو خونه سرکار تو راه رفت وآمد انجام بدم و البته اون جو کلاس رو هم با فیلم تا مقداری جبران کنم