بچه ها بابای من ندار نیست شکر خدا معمولیه یعتی از پس دخل و خرج هنوز بر میاد😅ولی بشدت آینده نگر و حساب کتابی و و خرج هاش با محدودیت و شاید هم خساست باشه؛همین شده که من از بچگی خیلی به فکر خرج کردنم بودم همیشه،هیچ وقت پشتم رو خالی نذاشته اما من همیشه یه استرسی داشتم تو خرید هام.
الان انشالله خواست خدا باشه میرم دانشگاه و دانشگاه آزاده و خبر دارین از شهریه هاش،که چون شهریه ها با بابامه،من واقعا دیگه توقع ازش توقع ندارم مثلا ماهی ۵ ۶ به من پول تو جیبی بده که من مثلا ترمی سه چهار ست لباس بخرم و همیشه به کافه،یعنی بخوام هم این کارو نمیکنه،خیلی فک کردم خیلی،دیدم کار دانجشوزی کنار دانشگاه اصلا نمیشه..ساعت کاری بالا ۷ ۸ ساعت در روز و حقوق و زیر ۴ ۵ تومن.. تایم کاری هم تا ۹ ۱۰ شب..در مورد لاین های زیبایی تحقیق کردم،دیدم باید براشون خیلی زمان گذاشت و بدو بدو کرد تا به درآمد رسید،مثلا ۶ ماه ۱ سال، که در کنار دانشگاه مخصوصا برای منی که سریعا کنارش نیاز به درآمد دارم فک نکنم گزینه خوبی باشه💔اینه که فک کردم ۸ ماه در سال دانشگاهم، ب نظرتون میتونم ۴ ماه تابستون رو فشرده برم سر کار و مثلا ۵۰ ۶۰ تومنی که در میارم رو پس انداز و برنامه ریزی کنم و در طول اون ۸ ماه خرج کنم؟وقتی این فکر به ذهنم رسید یکم آروم شدم .. وگرنه کل دیشب یهو ذهنم درگیرش شد و داشتن گریه میکردم وقتی کارای دانشجویی رو دیدم.. با اون تایم کار و دانشگاه و خستگی و کلافگی میدونستم نمیکشم خب..لاین های زیبایی هم هر چی سرچ کردم همه ناامید و. جتی اگر راهی بجز این دارین خواهش میکنم فقط انگیزه بدین
پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم. دارم میگم برا بابام فرقی نداره ترمی صد میلیون بده یا ترمی ۱ میلیون.. برای تحصیل تا صبح قیامت ...
تو گفتی ماهی سه چهار تومن
بابات الان ماهی چند تومن پول تو جیبی ات میده
اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب
من اگر پدر شما بودم، دوست داشتم تمرکزتون روی درس باشه. مهارت کسب کنید و شغل مناسب در آینده داشته باش ...
اتفاقا بابامم همینو دوست داره و اگر اینا رو بفهمه ازم دلگیر هم میشه که چرا باید به فکر لباس و تیپ زدن باشم و این داستانا،دنیاش فرق داره نمیتونم عوضش کنم باید برا خودم راهکار بسنجم
راه چاره ای دارین.؟
پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️
ببین بنظر من ی لیست از کار های ضروری ماهانه ات رو بنویس و با هزینه هاش و نشونش بده و تاکید فراوان کن ک میخوای تمرکزت رو درست باشه برا همین تو میخوای ازش پول تو جیبی بگیری وگرن میرفتی سرکار
چندوقت پیشا دوستم میگفت که تو خوابگاهشون یه دختره اسپرسوساز برده بوده و قهوه میفروخته و واقعا پول خوبی درمیاورده
دانشجوها نیازهای این شکلی زیاد دارن
از اون طریق پول دربیار و خانوادهت هم متوجه نشن
من مادریام که روزی خونهاش از صدای بچههاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمیشون زندگی میکنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازهای رو شروع کردم…بچههام رو میبینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمیتونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همونجوری که دلم میخواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظهلحظههاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.