2777
2789
عنوان

نظرتون با این ایده چیه صاحب نظران بزرگترا دانشجوها😁و مهربونا

| مشاهده متن کامل بحث + 543 بازدید | 87 پست
شهریه کمتر میدی وبجاش همون تفاوت شهریرو برای خودت خرج کن،تازه دانشگاه کنارش هزینه ها حانبی هم داره،م ...

عزیزم. 

دارم میگم برا بابام فرقی نداره ترمی صد میلیون بده یا ترمی ۱ میلیون.. برای تحصیل تا صبح قیامت داره که خرج کنه.

اما پول توجیبی نهایتش ۱ تومن بده. ماهی

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من جات باشم تکمیل ظرفیت پیام نور شرکت میکنم همه رشته هارو داره معمولا و خودمو درگیر دانشگاه ازاد نمی ...

ای بابا من که واضح توضیح دادم

عزیزان خرج شهریه دانشگاه با بابامه چه رایگان برم چه میلیاردی باشه شهریش فرقی براش نداره چون خرج برا تحصیله، اما پول تو جیبی حاضر نیست ماهی ۱ بیشتر بده

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

عزیزم. دارم میگم برا بابام فرقی نداره ترمی صد میلیون بده یا ترمی ۱ میلیون.. برای تحصیل تا صبح قیامت ...

تو گفتی ماهی سه چهار تومن

بابات الان ماهی چند تومن پول تو جیبی ات میده

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

من اگر پدر شما بودم، دوست داشتم تمرکزتون روی درس باشه. مهارت کسب کنید و شغل مناسب در آینده داشته باش ...

اتفاقا بابامم همینو دوست داره و اگر اینا رو بفهمه ازم دلگیر هم میشه که چرا باید به فکر لباس و تیپ زدن باشم و این داستانا،دنیاش فرق داره نمیتونم عوضش کنم باید برا خودم راهکار بسنجم

راه چاره ای دارین.؟

عزیزم. دارم میگم برا بابام فرقی نداره ترمی صد میلیون بده یا ترمی ۱ میلیون.. برای تحصیل تا صبح قیامت ...

خودت اولش گفتی بخاطر شهریه توقعی ندارم ازش

پس چاره نیست،تاحالا هرجور با پول تو جیبیت کنار میوندی ازین ببعدم بیا،

بزرگتر میشی،درک میکنه وپول تو جیبی بیشتر،فقط با زبون نرم برایدکارا مختلف درخواست پول کن

ببین بنظر من ی لیست از کار های ضروری ماهانه ات رو بنویس و با هزینه هاش و نشونش بده و تاکید فراوان کن ک میخوای تمرکزت رو درست باشه برا همین تو میخوای ازش پول تو جیبی بگیری وگرن میرفتی سرکار

حالا ک نقطه ضعفش درسه از همین استفاده کن

خب عزیز دلم تو پول تو جیبیت رو بگیر و نگو داری برا چی خرجش می‌کنی

یعنی چی؟

بابای من خودش شهریه رو پرداخت میکنه نمیتونم شهریه یه دانشگاه دیگه برم و برم یه دانشگاه دیگه که..

بعدشم دانشگاه ک میری پول کتاب و جزوه ات واسنپ رو جدا بگیر چون میگی برا تحصلیت هزینه میکنه

خب معلومه اینا با بابامه

درموردش باهاش صحبت کن مطمئنم درکت می‌کنه

دگه عمریه باهاش زندگی میکنیم. ایشون همینطوری هست

من باید یکاری برا خودم کنم

تو گفتی ماهی سه چهار تومنبابات الان ماهی چند تومن پول تو جیبی ات میده

۱

داشتم فک کردم بابام حسابش میلیاردی پول باشه و زمین و خونه و.. من دغدغه ماهی ۳ ۴ داشته باشم. نمیدونم ...

اگه پس انداز میلیاردی داره اینقدر تو فکر نباش و ازش بگیر

هرچند خودش باید این چیزها رو بفهمه که یه بچه ی ۱۸ ساله نباید بار این چیزا رو به دوش بکشه

ببین درآمدهای جانبی دانشجویی رو جدی بگیر 

چندوقت پیشا دوستم میگفت که تو خوابگاهشون یه دختره اسپرسوساز برده بوده و قهوه میفروخته و واقعا پول خوبی درمیاورده 

دانشجوها نیازهای این شکلی زیاد دارن 

از اون طریق پول دربیار و خانواده‌ت هم متوجه نشن

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.