سلام
کاملا متوجه شدم منظورتون چیه
خب من پایین توضیحات مینویسم ممکنه یکم طولانی بشه ولی کامل مطالعه کن به نظرم تمام سوالاتت رو سعی میکنم جواب بدم
بین طراحی سایت و تدوین و برنامه نویسی و طراحی گرافیکی که خودتون پیدا کردید شرایط به این شکله طبق تجربیات خودم
برنامه نویسی از همه ی موارد دیگه پردرآمد و راحت تره برای کسی که میخاد بصورت دورکاری و با لپتاپش کار بکنه
طراحی گرافیکی و تدوین و کلا کارهای گرافیکی پرزحمت تر هستن و درآمد کمتری هم دارند ولی خب بعضیا شدیدا به این زمینه ها علاقه دارن و نمیتونن برنامه نویس باشند.
تو زمینه ی برنامه نویسی شما میتونید حتی بدون کوچکترین تجربه یا رزومه ای شروع به درآمد کنید مثلا فقط برنامه نویسی اندروید یاد بگیرید میتونید اپلیکیشن ها یا گیم های موبایلی که میسازید را در کافه بازار یا مایکت منتشر کنید و از استقبال خیلی زیادی برخوردار میشه ( بخشی از درآمد خودم از اینجاست ) خب کافه بازار و ... برای ثبت نام بعنوان توسعه دهنده نه رزومه ای میخاد نه نمونه کاری نه هیچی دیگه ... ماهانه هم تصفیه میکنه.
یا مثلا شما میتونید توی برنامه نویسی وب فعالیت کنید بصورت دور کاری بعد از ساختن چند نمونه کار اعتماد مشتریان را جلب کنی بهت سفارش پروژه بدهد یا اینم مارکت داره مثلا راست چین یا ژاکت برای فروش قالب وردپرسی هست ( بخشی از درآمد خودم از همینجاست )
اگه یه راه مطمئن و اساسی میخای به نظرم برنامه نویسی یاد بگیر.
حالا مسیرش به این شکله:
1 - دوره ی مبانی و منطق برنامه نویسی طی کن 👈 از دوره ی آموزش دوازده قدم برنامه نویسی با تدریس مهندس سام نیکزاد یکی از با تجربه ترین برنامه نویسان ایرانی و این دوره چیزیه که خودم باهاش شروع کردم
2 - بعد از طی کردن دوره مبانی مسیر برات صاف میشه تمام حوزه ها رو کامل درک میکنی سوالات خودت رفع میشه و حالا میتونید با اعتماد به نفس وارد حوزه های دیگه بشی مثلا خودت گفتی برنامه نویسی وب - میتونی زبان پی اچ پی یاد بگیری ( 90 درصد اینو تو مرحله ی 1 طی کردی )
3 - وارد بازار کار اون بخش میشی مثلا برنامه نویس وب بودی به راحتی میتونید وب سایت بسازی بازدید بگیری و نمیدونم قالب بنویسی بفروشی و ...
میانگین درآمد برنامه نویس وب در ایران بین 100 تا 150 میلیون تومان هست
برنامه نویسان ارشد وب بالای 180 تومن حقوق میگیرند.
این برای امسال یعنی 1404 هست
زبان انگلیسی برای برنامه نویس شدن نیاز نیست ریاضیات قوی نیاز نیست اینا همش شایعه هست منی که 4 ساله برنامه نویسم زبان به اون صورت قوی نیازم نشده ریاضیات اصلا نیازم نشده
کم کم هوش مصنوعی رو هم یاد بگیر چون هر برنامه نویسی الان نیاز به هوش مصنوعی داره منظورم از این چت جی پی تی اینا نیست برای آموزش استفاده کنی گیج تر میشی منظورم این بود بعد از کسب تخصص بخشی از پروژت رو میدی اون بنویسه تو نظارت میکنی باید متخصص باشی که بتونی نظارت بکنی پروژه ای که در یک ماه میزدی تو یک هفته زده میشه