2777
2789
عنوان

راجب عروس هلندی سوال دارم

35 بازدید | 9 پست

من عروسم نره 

تنهاس

از اول تو خونه آزاد بوده

الان میخوام بزارمش تو قفس

چند وقته دارم عادتش میدم

الان خیلی وحشی شده

نوک میزنه

دستمو زخم میکنه 

خیلی اذیت میکنه 

چیکارش کنم😭😭😭😭

عروس هلندی تو قفس اذیت میشه باید ازاد باشه چرا میخوای بذاری تو قفس؟ 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
عروس هلندی تو قفس اذیت میشه باید ازاد باشه چرا میخوای بذاری تو قفس؟

خونمو خیلی بهم میریزه

همه جا دسشویی میکنه

بعد میره بالا لوستر سیم برقا رو میخوره

یبار نزدیک بود برق بگیرش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خونمو خیلی بهم میریزههمه جا دسشویی میکنهبعد میره بالا لوستر سیم برقا رو میخورهیبار نزدیک بود برق بگی ...

چرا واگذارش نمیکنی به کسی که بتونه نگهش داره من خودم عروس هلندی داشتم بعد دیدم داره اذیت میشه دادمش کسی که شرایطش داشت البته اون جفت میخواست من شرایط جفت اوردن نداشتم دادم کسی که جفتش داشت اون حیوان گناه داره خب وقتی نمیتونی شرایط براش فراهم کنی که راحت باشه بذار بره پیش کسی که میتونه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
نمیتونی همش تو قفس نگهش داری که ،اگه حوصلشو نداری بدش به یکی گناه داره ،عروس من الان رو بالشت کنار س ...

والا اینم مودیه

بعد از ظهر کنارم خوابید

الان براش غذا گذاشتم تو قفس رفتم در قفسو ببندم جوری دستمو نوک زد خون اومدبعدم گوشمو گاز گرفت

نمیدونم چرا اینجوری میکنه

خیلی خیلی وحشی شده جدیدا

برای اینه که جفت میخواد بنظرت؟

چرا واگذارش نمیکنی به کسی که بتونه نگهش داره من خودم عروس هلندی داشتم بعد دیدم داره اذیت میشه دادمش ...

خب میخوام تاجایی که ممکنه خودم نگهش دارم

دوست دارم تو خونه باشه

ولی چند وقتیه همش نوک میزنه

زخم میکنه

هم دستمو هم گوشمو

نمیدونم چیکار کنم آروم شه

نمیتونی همش تو قفس نگهش داری که ،اگه حوصلشو نداری بدش به یکی گناه داره ،عروس من الان رو بالشت کنار س ...

همیشه وسواس اینو داشتم وفتی عروس هلندی داسته باشم یوقت نوک نزنه ب چشام🤕

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
همیشه وسواس اینو داشتم وفتی عروس هلندی داسته باشم یوقت نوک نزنه ب چشام🤕

اینم چون از اول آزاد بوده الان میخوام به قفس عادتش بدم فک‌کنم اینجور شد

واقعا بده

من دوسش دارما

ولی دوست دارم مهربون باشه نه وحشی😑

اینم چون از اول آزاد بوده الان میخوام به قفس عادتش بدم فک‌کنم اینجور شدواقعا بدهمن دوسش دارماولی دوس ...

یواش یواش عادتش بده سخته درکش میکنم

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖