2777
2789
عنوان

نظرتون با این ایده چیه صاحب نظران بزرگترا دانشجوها😁و مهربونا

| مشاهده متن کامل بحث + 596 بازدید | 87 پست
میگم ترم اول وارد اکیپ نشو چون هنوز ذاتشون رو نمی‌فهمی احتمال اینک پشت سرت حرف در بیارن خرابت کنن زی ...

به نظرم غیر انتفاعی برم به نفعم باشه؟

آدم هایی با سطح مالی متوسط ترن احتمالا و فضاش هم کوچیک تر و شبیه به مدرستت و ایجاد ارتباط راحت تر؟هی چی فک میکردیم چیشد

دانشگاه آزاد رفتم دیدم میدونم چجوریه

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

به نظرم غیر انتفاعی برم به نفعم باشه؟آدم هایی با سطح مالی متوسط ترن احتمالا و فضاش هم کوچیک تر و شبی ...

ن بابا تو دانشگاه ازاد ادمای متوسط مثه خودمون هم پیدا میشه من خودم دوستام در حد خودمن فقط خودتو مقایسه نکن لطفا ک بخوای افسرده یا هرچیزی شی اونا بیشترشون عملی و ژلی ان من ترم ۱ خیلی مقایسه کردم اما رو اعتماد به نفسم کار کردم الان خودمو ا همه بهتر میبینم 😂دیگ اعتماد به نفس کاذب گرفتم 😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن بابا تو دانشگاه ازاد ادمای متوسط مثه خودمون هم پیدا میشه من خودم دوستام در حد خودمن فقط خودتو مقای ...

😂😂😂قیافه رو فعلا بیخیال شدم دغدغه اخرمه🙄😂

قیافم معمولیه با لباس خوب میشه درستش کرد😂😂

آنقدر دغدغه مند شدم که شیطونه میگه ازدواج کن😭😂

یه دلمم میگه اصلا نرو دانشگاه که چی؟بری ۴ سال بخونی باز تو همنین نقطه که اینجایی وایستادی مجبوری بری آرایشگر شی😃

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

😂😂😂قیافه رو فعلا بیخیال شدم دغدغه اخرمه🙄😂قیافم معمولیه با لباس خوب میشه درستش کرد😂😂آنقدر دغدغ ...

برووو دانشگاه حتی اگه هیچ کاره نشی 

چون تو جامعه حداقل سواد ممکن الان لیسانسه

هیشکی باهات نمیمونه مدرک دانشگاهت باهات میمونه حتی اگه شوهر کردیییییییی

من خودمم با اینک دارم متاهل میشم ولی بازم نمیرم خونه خودم خونه بابام میمونم درسم تموم شه

برووو دانشگاه حتی اگه هیچ کاره نشی چون تو جامعه حداقل سواد ممکن الان لیسانسههیشکی باهات نمیمونه مدرک ...

🫂از طرف من یه بغل محکم بکن خودتو،

خیلی کردم دیگه جون ندارم،پاشم برم یه سر حرم شاید بهتر شدم😃

ترم چندی عزیزم چی میخونی؟

من احتمالا مهندسی کامپیوتر

🫂از طرف من یه بغل محکم بکن خودتو،خیلی کردم دیگه جون ندارم،پاشم برم یه سر حرم شاید بهتر شدم😃ترم چند ...

میری حرم منم خیلی دعا کن🥲 دعا کن همه چیزمون بدون دردسر اوکی شه 🥹

من ترم ۵ حسابداری ام 

میری حرم منم خیلی دعا کن🥲 دعا کن همه چیزمون بدون دردسر اوکی شه 🥹من ترم ۵ حسابداری ام

رفتم حتما حتما برات دعا میکنم قشنگم🌱

انشالله به سلامتی

همونیه که ۲ ساله باهمین؟(فضول خودتی😂)

رفتم حتما حتما برات دعا میکنم قشنگم🌱انشالله به سلامتیهمونیه که ۲ ساله باهمین؟(فضول خودتی😂)

مرسیییی 

وای نه دو سال با همیم تموم شد همون اوایل دانشگاه رفتنم🥲😂اصن مناسب من و روحیات من نبود هیچ طوره 😂💔با ایشون ۹ ماهه با همیم ۴ ماهه اومده خواستگاری و دو ماهه نامزدیم 🥲🤭

مرسیییی وای نه دو سال با همیم تموم شد همون اوایل دانشگاه رفتنم🥲😂اصن مناسب من و روحیات من نبود هیچ ...

عزیییییزم😍🌱

خوشبخت بشی الهی❤️

خب سرمایه شو چون میده گفتم . گفتم به نفع خودم اگر بشه برم لاین مژه رو آموزش ببینم پولشو میده .اما ر ...

بنظر میاد تلاشگری و میتونی

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.

چی بگم بخدا..نمیدونم قراره چی عوض بشه که درست بشه فقط میدونم خیلی آدم ضعیفی هستم و نمیتونم کنار بیام

اتفاقا قوی‌ای که دنبال چاره میگردی

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.

اتفاقا قوی‌ای که دنبال چاره میگردی

فدای شما بشم بهترین اتفاقات مهمون زندگیتون باشه همیشه🌱