2777
2789

بچه ها بابای من ندار نیست شکر خدا معمولیه یعتی از پس دخل و خرج هنوز بر میاد😅ولی بشدت آینده نگر و حساب کتابی و و خرج هاش با محدودیت و شاید هم خساست باشه؛همین شده که من از بچگی خیلی به فکر خرج کردنم بودم همیشه،هیچ وقت پشتم رو خالی نذاشته اما من همیشه یه استرسی داشتم تو خرید هام.

الان انشالله خواست خدا باشه میرم دانشگاه و دانشگاه آزاده و خبر دارین از شهریه هاش،که چون شهریه ها با بابامه،من واقعا دیگه توقع ازش توقع ندارم مثلا ماهی ۵ ۶ به من پول تو جیبی بده که من مثلا ترمی سه چهار ست لباس بخرم و همیشه به کافه،یعنی بخوام هم این کارو نمیکنه،خیلی فک کردم خیلی،دیدم کار دانجشوزی کنار دانشگاه اصلا نمیشه..ساعت کاری بالا ۷ ۸ ساعت در روز و حقوق و زیر ۴ ۵ تومن.. تایم کاری هم تا ۹ ۱۰ شب..در مورد لاین های زیبایی تحقیق کردم،دیدم باید براشون خیلی زمان گذاشت و بدو بدو کرد تا به درآمد رسید،مثلا ۶ ماه ۱ سال، که در کنار دانشگاه مخصوصا برای منی که سریعا کنارش نیاز به درآمد دارم فک نکنم گزینه خوبی باشه💔اینه که فک کردم ۸ ماه در سال دانشگاهم، ب نظرتون میتونم ۴ ماه تابستون رو فشرده برم سر کار و مثلا ۵۰ ۶۰ تومنی که در میارم رو پس انداز و برنامه ریزی کنم و در طول اون ۸ ماه خرج کنم؟وقتی این فکر به ذهنم رسید یکم آروم شدم .. وگرنه کل دیشب یهو ذهنم درگیرش شد و داشتن گریه میکردم وقتی کارای دانشجویی رو دیدم.. با اون تایم کار و دانشگاه و خستگی و کلافگی میدونستم نمیکشم خب..لاین های زیبایی هم هر چی سرچ کردم همه ناامید و. جتی اگر راهی بجز این دارین خواهش میکنم فقط انگیزه بدین

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

دیشب ساعت ۴ با گریه خوابیدم امروز ۶ از خواب پریدم حالم بد باشه اصلا خوابم نمیبره

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه نمیشه،۳،۴ماه کجا کار هست اخه،همه دنبال نیرو ثابت هستن

پس چیکار باید کرد

چقدر خلی تو،خب غیر انتفاعی برو که شهریش کمتره

میتونم برم اما این  میزان پول تو جیبی که از بابام میگیرم فرقی نداره

بابام برا تحصیلم خرج میکنه هر چقد باشه.. اما لباس و اینا نه

رشتت چیه ؟شهریه دانشگاه یکمش اول ترم و یکمش اخر ترم میدی فکر نکنم ب بابات بخواد فشار بیاد و بنظرم ما ...

بدای خرج تحصیل فشار نمیاد داره

ولی ابدا حاضر نیست هزینه لباس و قر و فر های دخترونه بده میشناسمش خب

من جات باشم تکمیل ظرفیت پیام نور شرکت میکنم همه رشته هارو داره معمولا و خودمو درگیر دانشگاه ازاد نمیکنم مدرک با مدرک فرقی نداره اونموری هم پول دستته هم ازاد ازت تمش پول تیغ نمیزنن

فقط 10 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کاربری سال۹۸ کاربریامو ترکوندن لطفا گزارش میزنید حداقل بگید 

وام شهریه بگیر از دانشگاه عزیزم

آخر فارغ التحصیلی با قسط های کم شروع به تسویه میکنی

۵۰ ۶۰ تومن تو تابستون واقعا ارمانیه عزیزم

هم پیدا کردن شغلی ک فیکس ۳ ماه رو پر کنه

هم حقوق بالا

و هم حتی اجازه ی خانوادت برای ب این شکل کار کردن

بدای خرج تحصیل فشار نمیاد دارهولی ابدا حاضر نیست هزینه لباس و قر و فر های دخترونه بده میشناسمش خب

خب عزیز دلم تو پول تو جیبیت رو بگیر و نگو داری برا چی خرجش می‌کنی 

میتونم برم اما این میزان پول تو جیبی که از بابام میگیرم فرقی ندارهبابام برا تحصیلم خرج میکنه هر چقد ...

شهریه کمتر میدی وبجاش همون تفاوت شهریرو برای خودت خرج کن،تازه دانشگاه کنارش هزینه ها حانبی هم داره،مثل کتاب و...

چقدر خلی تو،خب غیر انتفاعی برو که شهریش کمتره

داشتم فک کردم بابام حسابش میلیاردی پول باشه و زمین و خونه و.. من دغدغه ماهی ۳ ۴ داشته باشم. نمیدونم حقی به گردنش دارم یا نه اما واقعا گاهی دلم میگیره ازش.

ولی نمیخوام راجب این حرف بزنم چون همینه که هست و قابل تغییر نیست . باید دنبال چاره باشم