2777
2789

شرایط پسرم و خودم خوب نیست 

من روحی نمی تونم پذیرای کسی باشم 

الان ما بریم مشهد همه یادشون میاد ما رو 

به نظرتون وقتی می خوان بیان چه بهانه ای بیارم ؟ که نیان 

واقعا از مهمان متنفرم 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بلاک

ببین نمیشه بلاک کرد الان خاله ی شوهرم مثلا زنگ میزنه میگه بیام 

من دوست ندارم واقعا 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
وای واقعا همینه از الان به بعد همه روخونه شما حساب میکنن ازاول سفت بگیر شول نخوری

همون مثلا چه بهانه ای بیارم 

می خوام سفت سفت بگیرم 

خرجا به این گرونی خدا خوشش نمیاد بیان خونتونزحمتش هم جدا

خرجی مشکل ندارم 

روحی مشکل دارم 

با بهونه کار درست نمیشه، واضح بگو شرایط نداریم که دیگه بی‌خیال بشن

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
ببین نمیشه بلاک کرد الان خاله ی شوهرم مثلا زنگ میزنه میگه بیام من دوست ندارم واقعا

حب بهونه بیار

یکی درمیون جواب بده

یا بگو خونه نیستیم 

مااومدیم شمال یکی دوبار زنگ زدن جواب ندادیم دیکه زنگ نزدن

قبل از رفتن بگو ما که داریم میریم خونه کوچیکه فقط یه خواب داره همه وسایل رو‌با خودمون نمیبریم در حد ...

👌

همسر من شغلش مشهد بود گفتیم یه سوییت اجاره کنیم بریم، یک سال نشد برگشتم شهر خودم،گفتم ولش کن با یه نوزاد میمونم خونم حداقل از مهمان داری راحت میشم، یه روز خونم بدون مهمان نبود، کسایی که اصلا تا حالا ندیده بودم میامدن چند روز میموندن، الان بعد چند سال میگم کاش همون اول میگفتم شرایط پذیرایی نداریم و میموندم کنار همسرم 

رو بدی و کوتاه بیای دیگه نمیشه جمعش کرد