2777
2789
دقیقا نفقه و خرجی با مردهتازه وضعش بد نیست اسی میگه دو تا شغل دارهبدم میاد از مردای ضعیف ک چششون دنب ...

من بدبخت ترینم بخدا، همه طلاهام پولام ارث پدرم اپارتمانم ماشینم همه رو تپی چند ماه اول زندگی ازم گرفت الان ۱۳ ساله میگه میدم یه ریالشو پس نداده یه ریال پول تو جیبی تاحالا بهم نداده، یه سر سوزن برام خرید نمیکنه 😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من قبول دارم که اگر خانم هم شاغل باشه برای زندگی جایی که دوست داره خرج کنه، اما نه اینکه یکی برای پولش تصمیم بگیره و امر و نهی کنه، لطفا از حق و حقوق خودت نگذر، حتی اگه کارتون به دادگاه هم بکشه شما حتی اون طلاهای روز عروسی و هدیه متعلق به خانمه و نمیتونن بگیرن قانونا طلاهای خودتم که مال خودته، از اون بابت نگران نباش ، اما زیاد حرف پول بیاد وسط زندگی زندگی نمیشه با شوهرت مثل دوست باش ببین چرا موقع دوستی ایامتون خوش بود الان نیست، سعی کن صمیمی بشی ببین از چی خوشش میاد، شاید لج کرده باهات، اما پای خونواده رو‌نکشین وسط، چون زندگی داغون میکنن، قصه دراز میشه، خودتون حل کنین مشکلاتو، کش پیدا نکنه، اگه دیدی واقعا رفتارش سواستفاده گرانه است، یکم باید واقع بین و جدی و اینده نگر باشی، اگر نمیدونی چه راهی درسته، بهتره از مشاور خوب کمک بگیری، و اگاهانه جلو بری، از بعضی حرفات احساس میکنم اون ازارت میده که بری حالا نمی‌دونم علتش چیه، کسی پرش کرده که زندگیتون بهم بخوره، یا زیرسرش بلند شده، یا سواستفاده گره، یا میونه اتون بد شده و لج شده...اما دقیقتر بررسی کن خودت بهتر میدونی زیر و بم زندگیت رو 

مگه شغلت چیه بالای سی سال هستی ؟؟اگه خمش کارکرد خودته عالیه

سی سالمه دقیقا 

دوشغله هستم. ۸ساله کار میکنم همه رو هم از سن کم طلا میخریدم یا میزاشتم سودی پولم زیاد بشه. ولی مادرمم هربار کمک هایی کرده و وام هم گرفتم. الان در ماه ۱۲ تومن تقریبا وام پرداخت میکنم

«زندگی مینیمالیستی» یعنی بازگشت به سادگی، به اصلِ آن‌چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن این‌که شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

چون پولمو طلا میگیرم میگه تاثیری نداره تو زندگیم

بگو سرمایه گذاری های تو چه تاثیری در زندگی من داره؟

واینکه اگه حساب مشترک بازکنید باید همه دارایی های زندگی هم مشترک بنام هردو باشه

نی نی سایت❌️.پیک می سایت✅️

میگه سرکار نرو ازتو که خیری نرسیده فرقی نداره برام ک نمیبینه اینقدر طلا گرفتم ک بتونیم خونه بخریم

بگو  اولا مگه برای س مایه گذاری ازدواج کردی که از همسرت دنبال سودی؟؟؟

از تو به من چه سودی میرسه؟؟؟

بعدم بگو همین که مخارج شخصی خودمو هرماه میدم بزرگ ترین کمک خرج به تو هست این یعنی سود به تو

چرا اینقدر ساده ای شکایت کن بگو طلاهاو همسرم دزدیدیک دومابرای هرکار از پختن شستن رابطه هرررر کار پول بگو بده نداد ب هیچ وجه بهش خدمت نرسون 

خدایا شکر که منو جزو عاشقای اهل بیت وخودت قرار دادی الحمد الله

ن میگه هرچی هم پس انداز کردم همشو مخاد به اسم خودش بزنه ک من دعوا راانداختم

خیلی  دغل بازه شوهرت قشنگ نقشه کشیده پولای شما خرج شه پولای خودش پس انداز شه 

بعد همه چیزم لونوقت بنام خودش بگیره پول شما دود شه بره هول پول آقا سرمایه شه هرروز ارزشش بیشتر شه 

دنیال ش یک زندگی نیست دنبال عابربانکه

چه اشکالی داره اونم مث تو داره زحمت میکشه

عه نه بابا، همین شماهایین مردا رو پررو کردین دگ

زن هم کار خونه کنه،هم خرج خونه بده ، اخرشبم خسته کوفته به شوهر سرویس بده

❤️

بگو اوکی قبول، پس کار خونه هم نصف نصف

یه روز من ناهار درست میکنم یه روز تو، یه روز من جارو بزنم یه روز تو، کارای مربوط به بچه ها هم تقسیم بشه

راستی حق طلاق و حق کار و خروج از کشور هم بخواه چون همه چی باید مساوی باشه دگ

❤️