دقیقا نفقه و خرجی با مردهتازه وضعش بد نیست اسی میگه دو تا شغل دارهبدم میاد از مردای ضعیف ک چششون دنب ...
من بدبخت ترینم بخدا، همه طلاهام پولام ارث پدرم اپارتمانم ماشینم همه رو تپی چند ماه اول زندگی ازم گرفت الان ۱۳ ساله میگه میدم یه ریالشو پس نداده یه ریال پول تو جیبی تاحالا بهم نداده، یه سر سوزن برام خرید نمیکنه 😭😭
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم من قبول دارم که اگر خانم هم شاغل باشه برای زندگی جایی که دوست داره خرج کنه، اما نه اینکه یکی برای پولش تصمیم بگیره و امر و نهی کنه، لطفا از حق و حقوق خودت نگذر، حتی اگه کارتون به دادگاه هم بکشه شما حتی اون طلاهای روز عروسی و هدیه متعلق به خانمه و نمیتونن بگیرن قانونا طلاهای خودتم که مال خودته، از اون بابت نگران نباش ، اما زیاد حرف پول بیاد وسط زندگی زندگی نمیشه با شوهرت مثل دوست باش ببین چرا موقع دوستی ایامتون خوش بود الان نیست، سعی کن صمیمی بشی ببین از چی خوشش میاد، شاید لج کرده باهات، اما پای خونواده رونکشین وسط، چون زندگی داغون میکنن، قصه دراز میشه، خودتون حل کنین مشکلاتو، کش پیدا نکنه، اگه دیدی واقعا رفتارش سواستفاده گرانه است، یکم باید واقع بین و جدی و اینده نگر باشی، اگر نمیدونی چه راهی درسته، بهتره از مشاور خوب کمک بگیری، و اگاهانه جلو بری، از بعضی حرفات احساس میکنم اون ازارت میده که بری حالا نمیدونم علتش چیه، کسی پرش کرده که زندگیتون بهم بخوره، یا زیرسرش بلند شده، یا سواستفاده گره، یا میونه اتون بد شده و لج شده...اما دقیقتر بررسی کن خودت بهتر میدونی زیر و بم زندگیت رو
مگه شغلت چیه بالای سی سال هستی ؟؟اگه خمش کارکرد خودته عالیه
سی سالمه دقیقا
دوشغله هستم. ۸ساله کار میکنم همه رو هم از سن کم طلا میخریدم یا میزاشتم سودی پولم زیاد بشه. ولی مادرمم هربار کمک هایی کرده و وام هم گرفتم. الان در ماه ۱۲ تومن تقریبا وام پرداخت میکنم
«زندگی مینیمالیستی» یعنی بازگشت به سادگی، به اصلِ آنچه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی میکنی، ذهنت سبکتر میشود. دیگر لباسهایی که سالهاست نپوشیدهای ذهنت را شلوغ نمیکنند. دیگر اشیای بیاستفاده در گوشهی خانه یادآور گذشتهای نیستند که رهایش نکردهای. تو یاد میگیری که آنچه ارزش نگهداشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظهای با چای گرم و آفتاب روی پنجره🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰
من سرکار میرفتم حتی پول کرایه تاکسیمم برای رفت و آمد به محل کارم از شوهرم میگرفتم😂😂😂 حقوقم هم کامل مال خودم بود .. با میل خودم یا خرج میکردم یا نمیکردم.