2777
2789

90 درصد بیشتر آب برای کشاورزی داره استفاده میشه 

چند درصد مردم بدبخت استفاده میکنن فقط همینو می‌بینید 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای خدا،فکرو خیال همه چی رو باید بکنیم تو این مملکتخسته ام

دقیقا گرونیه خوراکو پوشاک وضع اقتصادی یه طرف 

چیزایی هم ک مربوط ب کشوره هم باید غصه شو بخوریم

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

خواهرشوهرم دیشب جلوی در ماشین شست و مثل اون خیلی های دیگه هم هستن 

ما هم به آتیش بقیه می سوزیم

خدا هم که یادش رفته ما هم آدمیم

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم

دقیقا اصفهانم وضعش داغونه خواهشا حمام هاتون رو به یه ربع کاهش بدید شست وشوی خیاطو یه مدت بزارید کنار تا خدا ایشالا بارندگی بده

خُدٰایٰاپَنٰاه‌بٰاش؛کِه‌جُزتوپَنٰاهی‌نیست'✨️🫀🤍🗽 میرَقصانَم‌زِندِگی‌را‌بِه‌سازَ‌آرِزو‌هایَم 🌱💚A girl who loves chocolate 🍫😋 ؛. به شیطونیم معروفم😜 چشم خوشگله کی بودم من 👀معلومه مهدی😌                                         به شدددت قرتی💅💃🏻     

90 درصد بیشتر آب برای کشاورزی داره استفاده میشه چند درصد مردم بدبخت استفاده میکنن فقط همینو می‌بینید

بالاخره همه باید صرفه جویی کنند. چاره ای نیست. آب را که نمیشه وارد کرد