2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو جامعه ای هستیم ک حق حضانت بچه و حق طلاق با مرده هس حتی اجازه خروج از کشور تو دست مرد هست، اونجایی ک قانون گفته خرجی زن به عهده شوهرش تو چرا از حقت بگذری اصلا یک ریال پولتو خرج نکن، به جز پشیمونی نیست نتیجش چون مرد دلش میخاد ذاتا حمایتگر باشه امروز خرج تو نکنه فردا طبق غریزش میره خرج یه زن دیگ میکنه، حتی درمقابل تقسیم کارای خونه هم خرج نکن، تنها پشتیبان یه زن پوله کار درستی میکنی طلا میخری ی روز با همین طلاها میتونی خونه و ماشین بخری مردها از استقلال زن ها میترسن چون نمیتونن بهشون روز بگن

من با اینکه خانم هم از حقوقش بیاره تو زندگی و خرج کنه مشکلی ندارم

ولی مثلا اگه حقوق همسرت ۳ برابر توعه و بطور مثال ماهی ۳۰ میذاره وسط برای جفتتون ولی حقوق شما ماهی ۲۰ ، شما ماهی ۵-۶ بذار 

اونم به شرطی که اهدافتون مشترکه و پسفردا خونه بخرین یا هرچی به نام جفتتون باشه!

در غیر این صورت کلا هیچی 

تازه اگه همسرتون قبلا زمان مجردی شمارو خونه دار پسندیده و قرار نبوده برین سرکار که کلا بازم درامدت واس خودته !

من با میل خودم تمام حقوقم رو تو خونه خرج می کنم از دوران نامزدی هم نمیذاشتم ایشون هر دفعه خرج رستوران و بیرون رفتن رو بده و خودم هم شریک می شدم خیلی هم راضیم از وضعیت همسرم هم کم نمیذاره 

خانمای شاغل همسر شماهم همچین درخواست ازتون داشته؟

من شاغل هستم و درآمدم رو تو خونه خرج میکنم خونه به نام من هست اگه همسر شما این رو قبول میکنه به نظرم شما هم تو مخارج خونه شریک بشو و به نظر من هرکدوم به نسبت درآمدتون خرج خونه رو قبول کنید

من شاغل هستم و درآمدم رو تو خونه خرج میکنم خونه به نام من هست اگه همسر شما این رو قبول میکنه به نظرم ...

همسر ایشون طلاهاش رو ازش گرفته و برده خونه مادرش
بهش گفته اگر میخوای بهت بدم، باید کلا از خونه من بری برگردی خونه مادرت

هرجور که خودت صلاح میدونی 

اختیار پولتو داری دوس داری بده دوس نداری هم نده 

شما هیچ وظیفه ای تو پرداخت هزینه های خونه نداری. 

بنظرم اگه طلب کاره ازت نده پرو میشه.

اگه قدرانه تو خرجا کم میاره بده. 

کارای خونه هم شریکی انجام بدین. 

ا

خانمای شاغل همسر شماهم همچین درخواست ازتون داشته؟

نه والا شوهر من تازه از پول خودش واسم می‌ریزه کلا کارتش دست منه ولی من دیشب یه عالمه خرید کردم همه رو هم از کارت خودم کشیدم شاغل هستم خیلی مزه میده از حقوق خودت خرج خودت کنی 😍👌🏻

من خودم شاغلم شوهر م چند برابر من حقوق میگیره یه قرون هم از حقوق خودم بهش نمیدم خرجای خودمم با اونه

البته شوهرمم خیلی خیلی دلش میخواد پولم و دو دستی تقدیمش کنم ولی زهی خیال باطل

پس وظیفه شوهر این وسط چیه 

اگه نمیتونه خرجی زن و بده چرا زن گرفته

ببین من بیشتر تاپیک های قبلی تون خوندم

خیلی ها میگن طلاق 

ولی من میگم سیاست

باید یک سیاست ها و روش هایی یادبگیر ک کمکم ب چیزی ک میخای برسی

حرمت ها بین تو و شوهرت بهم خورده

لجبازی شده فقط

سعی کن کمک بدی تو زندگی اما با سیاست و زیرکی

بگو در حد ۳ تومن میزارم مشکل نداره ولی خودم میخوام طلا بگیرم 

بعد بگو اگر تو قبول میکنی کار های خونه رو انجام بدی غذا و ... مشکل نداره نصف نصف

فقط 41 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاش میشد برگردیم قدیما...🍃