الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تو جامعه ای هستیم ک حق حضانت بچه و حق طلاق با مرده هس حتی اجازه خروج از کشور تو دست مرد هست، اونجایی ک قانون گفته خرجی زن به عهده شوهرش تو چرا از حقت بگذری اصلا یک ریال پولتو خرج نکن، به جز پشیمونی نیست نتیجش چون مرد دلش میخاد ذاتا حمایتگر باشه امروز خرج تو نکنه فردا طبق غریزش میره خرج یه زن دیگ میکنه، حتی درمقابل تقسیم کارای خونه هم خرج نکن، تنها پشتیبان یه زن پوله کار درستی میکنی طلا میخری ی روز با همین طلاها میتونی خونه و ماشین بخری مردها از استقلال زن ها میترسن چون نمیتونن بهشون روز بگن
من با میل خودم تمام حقوقم رو تو خونه خرج می کنم از دوران نامزدی هم نمیذاشتم ایشون هر دفعه خرج رستوران و بیرون رفتن رو بده و خودم هم شریک می شدم خیلی هم راضیم از وضعیت همسرم هم کم نمیذاره
من شاغل هستم و درآمدم رو تو خونه خرج میکنم خونه به نام من هست اگه همسر شما این رو قبول میکنه به نظرم شما هم تو مخارج خونه شریک بشو و به نظر من هرکدوم به نسبت درآمدتون خرج خونه رو قبول کنید
نه والا شوهر من تازه از پول خودش واسم میریزه کلا کارتش دست منه ولی من دیشب یه عالمه خرید کردم همه رو هم از کارت خودم کشیدم شاغل هستم خیلی مزه میده از حقوق خودت خرج خودت کنی 😍👌🏻