2777
2789

اگه واقعا مرد زندگی بود  قدردان سرکار رفتنت میبود و از اینکه نیازهای خودتو داری رفع میکنی خوشحال میشد تازه باز برات یه پولیم میذاشت کنار نه اینکه مارموز بازی دربیاره و برای پول توهم دو دوتا چهار تا کنه بله زندگی مشترکه و نباید پول من و پول تو باشه ولی بهرحال مردی گفتن و زنی گفتن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با زبون خوش باهاش حرف بزن . اگه حس می‌کنی کسی پرش کرده تو باید با سیاست با حرفهای خودت از اونور پرش کنی . وقتی همه چی گل و بلبله و‌ حالش خوبه قشنگ حرفاتو بزن . بگو من می‌دونم چقدر داری زحمت میکشی . برا همین رفتم سر کار که کمک باشم تو این اوضاع . دارم ذخیره میکنم طلا میخرم وقت نیاز توی لندهور ببری بفروشی . ببخشید تهش عصبی شدم 😑 تو همون جور با ملاطفت ادامه بده 

اصن تو چرا طلا میخری میگی بهش؟

بخر قایم کن

بگو حقوقم لباس گرفتم تموم شد

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔

عزیزم بچه ندارین؟

خانوادت حمایتت میکنه?.

میخوای بری مشاوره آخه این زندگی مشترک ک تعریف کردی تو توش آرامشی نداری و فرسوده میشی ...

اگ شوهرت اصلاح بشه خوبه

ولی اگ ادامه بده به نظرم یکم روش فک کن ببین واقعا میخوای همچین شخصی پدر آینده بچه هات باشه

باور میکنی یه دلیلی که از ازدواج میترسم همینه؟ من میگم درامدم مال خودمه و دوست ندارم با دیگری تقسیم کنم! میدونم عادلانه نیست و زمانه تغییر کرده و امروزه هردو باید هزینه تقبل کنن ولی در نهایت بازم میگم من میتونم تو مجردی با پولم هزارتا کار کنم چرا ازدواج کنم و پولم رو بزارم وسط!

راستی این همه جلوش طلا طلا نکن یهو میبینی خدای نکرده مخفیانه کمی رو برمیداره ها! سعی کن یه مقداری جدا کنی ببری بزاری خونه مادرت 

چندوقته شاغلی؟