2777
2789
چون پولمو طلا میگیرم میگه تاثیری نداره تو زندگیم

بگو مگه باید تاثیری تو زندگی تو داشته باشه؟

تو که نمیتونستی خرج زنتون بدی چرا زن گرفتی

بگو اصلا ربطی نداره من سرکار برم یا ن. وظیفته ماهانه خرجمو بدی همونطور ک من با وظایفم آشنام. کی غدات آماده نبود کی لباست شسته نبود؟ کی بهت نرسیدم؟

شل نگیر دست پیش بگیر بفهمه با کی طرفه 

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو مگه باید تاثیری تو زندگی تو داشته باشه؟تو که نمیتونستی خرج زنتون بدی چرا زن گرفتیبگو اصلا ربطی ن ...

خیلی اذیت دارم میشم تو زندگی باهاش از حرفش کوتاه نمیاد کاش از اول میدونستم 

دقیقا نفقه و خرجی با مردهتازه وضعش بد نیست اسی میگه دو تا شغل دارهبدم میاد از مردای ضعیف ک چششون دنب ...

نه همینه بخدا ازش بدم اومده یه مدت حتی بیرون تفریح میریم کارت منو میبینه 

ک چندر غاز بزارم همسو خرج کنه

خب میگم نده پولتو.

کاری ازش برنمیاد.

پس اندازت هم مخفی کن نفهمه چقدر داری

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

بهترین کار اینه حداقل نصف حقوقتو قرعه بذاری

چون نمیذاره طلا بخری یدفعه که۱۰۰ تومن دراومد بگو۵۰,۶۰ تومن دراومده بقیشو طلا بخر 

هرچند من اینطور پنهون کاری هارو نمیپسندم ولی بعضی اقایون خودشون باعث میشن

یا میتونی قسط هارو تو بدی چون بالاخره تموم میشه

خرید خونه و اینارو گردن نگیر چون تمومی نداره 

خیلی اذیت دارم میشم تو زندگی باهاش از حرفش کوتاه نمیاد کاش از اول میدونستم

شغلت چیه

بچه داری؟چن وقته ازدواج کردی

نظرت چیه بهش بگی نمیخای دیگه کار کنی و میخای خانومی کنی تو خونت؟

ببین عزیزم اینا فقط نظر و پیشنهاده اگ فک میکنی با گفتن این حرفا بینتون دعوا میشه طور دیگه وارد عمل شو 

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن
داره اذیت میکنه زندگی برام زهر کرده

تو هم براش زهر کن.

بلدی یا یادت بدم؟

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم