2777
2789
ولی اون دوتا شغل داره من حقوقم ۱۳تومنه

معلمی؟

السَّلامُ عَلیكَ یا رَبیعَ الأنامَ و نَضْرَةَ الأيّام                                                   من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد.😍😘😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم شاغل که بودم شوهرم انتظار داشت حقوقمو بیارم تو زندگی

منم بهم بر میخورد

بهش کفتم زن هر چقد دارا باشه مرد وظیفشه خرجشو بده 

بهش گفتم من شوهر کردم یا زن گرفتم؟!!!اگه اینجور بود میموندم خونه بابام کیف دنیارو میکردم

دیگه چرا شوهر کردم!!!

خلاصه خیلی محکم جلوش ایستادم

بعدشم دیگه سر کار نرفتم نشستم تو خونه

الان دو تا بچه دارم

با بچه ها مشغولم

علاوه بر ماهانه یه کارت جدا هم دارم ازش که مرتب شارژ میشه

برا چی خودمو خسته کنم

البته خودشم میگفت دیگه سرکار نرو بشین بچه هاتو بزرگ کن

خب پس نذار با خبر بشه‌اگ برادرات قابل اعتماد نیستن حتما از مامانت ی نوشته محضری چیزی بگیر و ثبت کن ک ...

زمین تو روستاس. هزینه اش خیلی میشه داداشم احتمالا برای خودش که کنارمه رو داره میسازه برای همین مهم نیست ولی دوست داشتم خودمم میتونستم بسازم. برادرم قابل اعتماد ولی زمان همه چیز رو‌عوض میکنه ! صلح عمری باید انجام بدیم

من مشکلم اینه مخاد خونه رو به اسم خودش بزنه منم تلاش کردم کار کردم منم سهمی داشته باشم

ب همسرت بگو تو اول خودتو بهم ثابت کن و ۳ دونگ خونه رو بزن ب نامم بعد من پولمو بیارم وسط

این همه سال زحمت کشیدم و اگ بخوای نبینی خب چرا باید بقیه دسترنجمو بذارم وسط؟؟

حالا دیگ شوهرتو خودت میشناسی با زبونی ک نرم بشه بگو

من مشکلم اینه مخاد خونه رو به اسم خودش بزنه منم تلاش کردم کار کردم منم سهمی داشته باشم

خب موقع خرید خونه یادت باشه طلاهای فروخته شده پولش باید بره تو حساب تو و از حساب خودت برای مالک پرداخت کنی که هبه نشه و نتونه پس بگیره

زمین تو روستاس. هزینه اش خیلی میشه داداشم احتمالا برای خودش که کنارمه رو داره میسازه برای همین مهم ن ...

آره خیلی خوبه صلح عمری اما لعنتی مالیات میخوره بهش اما از هیچی بهتره

دقیقا

آدما هزار جور میچرخن بهترین کارو میکنی ک ب کسی اعتماد نمیکنی