2777
2789
من سه دنگ یه خونه رو خریدم با برادرم شریکم/ زمینم خریدم ولی متاسفانه هزینه ساخت ندارم / ماشینم دوسال ...

اشتباه میکنی دوراز جون دوراز جون بعد از ۱۵۰ سال مادرت چیزیش بشه وراث سرو کلشون پیدا میشه اونموقع کسی شمارو نمیشناسه

خدایا شکر که منو جزو عاشقای اهل بیت وخودت قرار دادی الحمد الله

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر بعضی خانما حرص درارن همش دوست دارن عین کوزت بیرون و داخل خونه کار کنن اخرش هیچ پس اندازه نباشه وهمه رو بیارن خرج خونه کنن ب خودتون رحم کنید وظیفه شما اینقدر اذیت کردن درحق خودتون نیست بخدابراخودتون ارزش قائل باشید

خدایا شکر که منو جزو عاشقای اهل بیت وخودت قرار دادی الحمد الله

نظر یه مشاور خانواده رو میذارم درباره مخارج خونه  کپی کردم 

درود فراوان... تجربه نشون داده وقتی یک خانم دلسوزی می‌کنه همکاری می‌کنه در خرج خونه کمک می‌کنه به مرد به جای اینکه ازش قدردانی بشه تشکر بشه دیده بشه نوازش بشه، میشه وظیفه و و طلبکارانه با او برخورد میشه،از همین جا اعلام می‌کنم هر کسی این پیام من رو می‌خونه لطفاً به هیچ عنوان از نظر مالی به مرد کمک نکنید رعایت نکنید،نگید گناه داره خرید نکنم قسط باید بده نگید رستوران منو نبره پول نده همه این کارها بر علیه خودتان خواهد بود مرد باید یک زندگی را اداره کنه خرج کنه به زنش بها بده،و این دلسوزی‌ها و کمک کردن‌ها مرد رو خراب می‌کنه،
شماهم لطفاً پول ندید،هزینه نکنید  صحبت خودش استفاده کنید وقتی میگه نمی‌خواد پول بدی بدون هیچگونه دعوایی خیلی دوستانه بگویید حق با شماست و هیچ هزینه‌ای انجام ندید،و درخواست‌های زیادی از او داشته باشید با اینکه خودتان حقوق دارید،درخواست‌های مکرر شما او را عادت می‌دهد که برای شما ارزش قائل شود برای شما خرید کنه حتی یک جوراب،ممکن هست به شما بگوید مگه خودت حقوق نداری از حقوق خودت خرج کنی دیگه هم که پول نمیدی از پول خودت خرج کن شما باید به او بگویید که شما مرد خانه هستید و من از تو انتظار دارم و برای من خرید کنی اون چیزی که تو برای من می‌خری یه حس و حال دیگه‌ای داره تا خودم برای خودم بخرم
این هم به شما بگویم که مدت زمان زیادی خواهد برد چون پایه را از اول کج گذاشتید و زمان خواهد برد

نی نی سایت❌️.پیک می سایت✅️

اجاره خونه هم بهم میگه خودت بده

خب عزیزم وقتی شما خرج خونه رو بدی، اجاره خونه رو هم بدی دیگه شوهر میخوای چیکار؟؟ طلاق بگیر ازش که حداقل اینجوری حرص نخوری

یا حداقل ادای طلاق گرفتنو دربیار برو دادگاه مهریه بذار اجرا بگو میخوام جداشم اگه بچه هم داری بنداز سرش چند هفته برو خونه پدری مادری خواهری خاله ای کسی بذار به غلط کردن بیوفته

❤️

نظر یه مشاور خانواده رو میذارم درباره مخارج خونه کپی کردم درود فراوان... تجربه نشون داده وقتی یک خا ...

دقیقا..مثل شوهر من اجاره‌ بده خرج خودمو خودم بدم..خرج خونه‌...نشسته بود سربیکاری با یه زن متأهل ۳بچه لاس میزد..ولش کن بابا..شاید زیر سرش بلند شده دبه میاره

ولی اون دوتا شغل داره من حقوقم ۱۳تومنه

این دیگ چ پروئه 

بگو میخواستی زن نگیری ک خرج خونه رو تنها ندی. بگو من هم خونه کار میکنم هم بیرون پس حقوقم واسه خودمه

بگو بدبخت چشمت دنبال ۱۳تومن حقوق منه

خاک تو سرت مرد

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

مادر من کارتش کلا دست بابام بود و هست بابامم همیشه باهاش بدترین رفتارو کرد هیچی هم تو این دنیا بنامش نیست با اینکه سی سال کار کرده

زن عموم یک قرون از حقوقش به عموم نمیداد همه خونه زندگی ماشینم بنامشه اگر پولی میداد میزد بنام خودش ولی عموم از خونه زندگیش فراریه

من ک شاغل نیستم ولی اگ بودم تو خرج خونه کمک میدادم قطعا برای خودمم پس اندازی نگه میداشتم مثل مادرم نشم

بیشتر حقوقتو خرج خودت کن پس انداز کن برا خودت یه بخشیم ب شوهرت کمک کن جوری باشه توقعاتش نره بالا همه چی بندازه گردن تو کم کم همشو از دستت دربیاره مردا قدرنشناسن

از واقعیت به اینجا پناه میاریم !
الان ۱ماهه آروم هم شده نمیاره بهم میگه بشرطی میارم بری خونه مادرت کلا

چ پروئه

چرا صاف نشستی.یگو طلاهامو بیار. ی چند وقت دیگ طلاهاتو میفروشن ی آبم روش دیگ چ جوری میخوای پس بگیری

بگو بیار باشه میرم. تا وقتی کوتاه بیای بهت ظلم میکنن

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

نمی دونم مزدای معلم چرا اینطورینصدام شغل داشته باشن دوست دارن از جیب زن مفت بخورن هزار با اینو دیدم

متاسفانه زن شاغلو بخاطر حقوقش گرفتن از اول برنامه ریختن رو پولش

از واقعیت به اینجا پناه میاریم !